Nyitak Friendly, PDF & Email

dina ieu tutorial excel gratis, dina pidéo, pikeun pemula urang bakal ngartos sareng diajar ngagunakeun éta Fungsi milarian dina Excel, salah sahiji fungsi pang gunana dina program ieu.
Pungsi ieu bakal ngidinan Anjeun pikeun ngalakukeun milarian nangtung dina susunan.

maca  Naha kuring ngagaduhan hak pikeun nolak mayar biaya tikét tanpa dokumén anu ngadukung?