Nyitak Friendly, PDF & Email

Ce tutorial excel gratis bakal nunjukkeun ka anjeun kumaha nyieun unit énggal (€uros, par exemple) par l’intermédiaire des format Microsoft Excel khusus.
Basa anu saderhana, jelas tiasa diakses ku sadayana.

Sadayana file padamelan disayogikeun !
Kuring tetep sayogi dina salon d’entraide pikeun ngajawab patalékan anjeun ngeunaan kursus ieu.

 

 

maca  Kaséhatan padamelan: naon anu robih ti 31 Maret 2022