Nyitak Friendly, PDF & Email

Tutorial gratis pikeun diajar kumaha ngadamel dokumén interaktif pikeun ngajantenkeunana tanda digital.

Ce kursus online gratis nawarkeun anjeun metoda anu dugi ka tujuan: cara nyieun sareng ngonpigurasikeun dokumén interaktif anjeun pikeun ngajantenkeunana digital tanda tangan tanpa kertas sareng jarak jauh, hatur nuhun kana solusi Zoho Sign.

Dina program ieu Tutorial Zoho Sign gratis didaptarkeun pikeun tandatangan éléktronik 

Un kursus pidéo gancang sareng éfisién, dina waktu kurang ti 40 menit, pikeun ngartos:

Persiapan dokumén Word / Excel / Etc anjeun… Ékspor dokumén anjeun dina format PDF, Pembuatan akun Zoho Sign anjeun, Setélan awal, Konfigurasi dokumén anjeun, Nyiptakeun dokumén anjeun sareng daérah tandatangan, Tips sareng objék interaktif, The prosés tanda tangan éléktronik, Ngunduh dokumén anu ditandatanganan.

Terang kumaha ngadamel, ngonpigurasikeun sareng asup dokumén interaktif bakal ngalayanan anjeun sapanjang karir profesional anjeun sareng ngajantenkeun bédana. Ngeureunkeun runtah waktu ku tanda tangan kertas. Neuleumkeun kagiatan anjeun dina transformasi digital et ngahémat waktos anu berharga dina unggal dinten.

Kapendakan anu saé tina Zoho Tanda !

 

 

 

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Naha nganggo Office 365?