Nyitak Friendly, PDF & Email

Kursus ieu ditujukeun pikeun jalma anu resep kana operasi obesitas, boh kusabab perawatan ieu direncanakeun pikeun dirina atanapi pikeun anu dipikacinta, atanapi kusabab, salaku profésional kasehatan, aranjeunna hoyong terang langkung seueur. Kursus ieu nyertakeun indikasi, efficacy, konstrain sareng résiko, persiapan sareng téknik bedah ieu.

Anjeun bakal nuturkeun carita Gaëlle, Julie jeung Paul dina bentuk sketsa; anjeun bakal ngajawab kuis sareng turutan jawaban para ahli dina bentuk pidéo.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Ngajalajah FUN