Hukum geus salawasna fascinated anjeun. Ieu jalan anu anjeun hoyong pilih.

Tapi naha anjeun yakin yén anjeun leres? Kumaha anjeun terang upami studi impian anjeun bakal janten ngimpina? Lebetkeun diri anjeun langsung dina manah alam semesta anu pikaresepeun ieu pikeun sababaraha, hermetic pikeun anu sanés.

Datang sareng mendakan rusiah kursus, kahirupan mahasiswa sareng profési hukum sareng Universitas Panthéon-Assas. Sarta ulah tetep unanswered kana patarosan krusial ieu: "Naha hukum bener keur kuring?" "

wujud jeung ukuran

MOOC ieu ditawarkeun ka anjeun dina kabebasan lengkep organisasi. Eusi dibagi jadi 5 bagian. Anjeun tiasa nuturkeun aranjeunna dina urutan sareng waktos anu paling cocog sareng anjeun salami dalapan bulan!

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Gawé sacara efektif salaku tim