Nyitak Friendly, PDF & Email

ieu Google Bentuk latihan online tujuanana pikeun ngajar anjeun kumaha cara ngadamel polling, angket & kuis dina sababaraha tikét.
Google Forms mangrupikeun produk tina suite Google workspace.

Hatur nuhun kana ieu kursus pidéo gratis, manggihan metode pembelajaran nu langsung ka titik: tanpa blabla atawa istilah teknis, anjeun bakal manggihan cara nyieun, ngonpigurasikeun bentuk, tangtukeun patarosan anjeun pikeun kéngingkeun jumlah maksimum réspon.

Dina program tutorial Gratis ieu: Nyiptakeun survey, kuesioner & kuis nganggo Google Forms

Kursus anu gancang sareng efektif kirang ti 55 menit sareng 100% video pikeun nutupan konsép ieu:

Nyiptakeun formulir anjeun, Desain formulir Google Forms anjeun, Konfigurasi, Penambahan patarosan anjeun, Tip Google Forms, Obyék (judul, gambar, video), Judul sareng skenario, Konfigurasi MCQ & Kuis anjeun, Analisis hasil tina Google Forms.

Mampuh ngumpulkeun, ngolah sareng nganalisis data / pendapat / eupan balik ti pangguna atanapi konsumen bakal ngalayanan anjeun sapanjang karir profésional anjeun sareng ngadamel bédana. Éta sababna kami ngajak anjeun nuturkeun ieu Google Forms tutorial gratis !

Daptar eusi latihan Google ieu ...

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Janten Manajer Komunitas sareng masihan dorongan anyar pikeun proyek anjeun