Nyitak Friendly, PDF & Email

Rupa-rupa pidéo pelatihan anu ditawarkeun ku Mr. Rossetti Stéphane kualitasna saé pisan. Sajumlah kasus praktis ditepikeun sacara rinci. Ku nuturkeun anjeunna dina YouTube anjeun pasti bakal diajar seueur sareng ngembangkeun katerampilan anjeun gancang pisan.

Ngalaksanakeun polling atanapi survey promosi pikeun ngumpulkeun réspon anu tepat sareng dipandu ngalangkungan kolom bentuk sapertos kotak centang. Dina latihan ieu, kami ngalaksanakeun surat promosi ti perusahaan pikeun komunikasi dina panto kabuka. Kupon réspon anu dinamis ngamungkinkeun perusahaan anu ngaluarkeun ngadorong panarima pikeun ngan saukur ilubiung dina survey. Daptar turun pilihan sareng kotak centang nawiskeun waleran khusus pikeun mempermudah ...



 

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Diajar ngajar Digital sareng Ilmu Komputer