Rupa-rupa pidéo pelatihan anu ditawarkeun ku Mr. Rossetti Stéphane kualitasna saé pisan. Sajumlah kasus praktis ditepikeun sacara rinci. Ku nuturkeun anjeunna dina YouTube anjeun pasti bakal diajar seueur sareng ngembangkeun katerampilan anjeun gancang pisan.

Ngalaksanakeun polling atanapi survey promosi pikeun ngumpulkeun réspon anu tepat sareng dipandu ngaliwatan widang formulir sapertos kotak centang. Dina latihan ieu, urang sadar hiji mail promosi hiji parusahaan guna komunikasi dina panto muka. Kupon réspon dinamis ngamungkinkeun perusahaan anu ngaluarkeun pikeun nyorong panampi pikeun ilubiung dina survey. Daptar leupaskeun-handap pilihan ogé kotak centang nawiskeun jawaban anu tepat pikeun ngagampangkeun…



 

Nuluykeun maca artikel dina situs aslina →

maca  Jalma rentan: dukungan pikeun kagiatan parsial