Nyitak Friendly, PDF & Email

Kursus ieu terstruktur sakitar 7 modul. Modul munggaran nyayogikeun kontéks, sareng netepkeun konsép sareng pentingna kimia héjo dina pendekatan lingkungan sareng ékonomi. Modul ieu ogé ngenalkeun anggapan biomassa sareng ngagambarkeun sababaraha kategori biomassa (tutuwuhan, ganggang, runtah, jsb.). Modul kadua ngurus struktur kimiawi, sipat fisiko-kimiawi sareng réaktivitas kulawarga utama molekul anu aya dina biomassa. Modul katilu museurkeun kana cara udar sareng pra-perlakuan biomassa sedengkeun modul 4 ngusulkeun fokus kana pendekatan kimia, biologis, sareng / atanapi térmokimia pikeun ngarobih biomassa janten produk anyar, perantara, énergi sareng bahan bakar. Modul 5 nampilkeun rupa-rupa kasus ékonomi jeung komérsial valorization biomassa jeung kimia héjo, kayaning produksi bioetanol, atawa desain bioplastik anyar. Modul 6 nguruskeun panalungtikan anu inovatif, langkung énggal, sapertos produksi pangleyur énggal, generasi hidrogén atanapi pamulihan karbon dioksida. Tungtungna, modul 7 disimpulkeun ku visi pikeun masa depan kimia héjo ieu pakait sareng sumber daya anu tiasa diperbaharui.

Kagiatan anu ditawarkeun diantarana:
- Pidéo nampilkeun konsép téoritis dina cara anu hirup sareng tiasa diaksés
- Sekuen pilem "Praktis" sareng wawancara sareng para ahli anu ngenalkeun atanapi ngagambarkeun konsép ieu
- Seueur latihan pikeun ningkatkeun kasusah sareng gedéna sareng eupan balik
- Forum diskusi

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Gandakan produktivitas anjeun: manajemén waktos tanpa todolist