Nyitak Friendly, PDF & Email

Wiraswasta, atanapi langkung usaha mikro, mangrupikeun status anu nguntungkeun pikeun nyatakeun kagiatan alit ku ngawatesan prosedur administrasi. Kalayan langkung ti 1,7 juta pengusaha mikro di Perancis dina bulan Désémber 2019 (+ 26,5% langkung sataun), numutkeun ka Federation of auto-entrepreneurs, status na memang teras-terasan ngarayu. Ampir satengah tina usaha anu didamel di Perancis mangrupikeun usaha mikro (47% dina 2019).

Sanajan kitu, balik kesederhanaan katempo tina statute, sual liability tina wirausaha timer padamelan penah resiko utama nu jarang disebutkeun.

Tanggung jawab anu teu terbatas pikeun bisnis sareng harta pribadi anjeun

Ku nyoko kana status wirausaha masing-masing dina kerangka usaha mikro, tanggungan anjeun kalibet dina cara anu teu terbatas pikeun propésional sareng aset pribadi anjeun, khususna nalika panarimaan.

Nanging, anjeun nahan panyalindungan ngeunaan anjeun Padumukan pokok, pajeujeut ku katuhu, naha éta dilaksanakeun dina kapamilikan pinuh, dina hasil atawa dina kapamilikan bulistir.

Upami anjeun gaduh perumahan sanés anu sanés ditugaskeun pikeun kagiatan anjeun (lahan atanapi bumi kadua contona), anjeun tiasa

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  07| Naon anu lumangsung dina ahir kursus pelatihan?