Nyitak Friendly, PDF & Email

kabur dilahirkeungativité

Rék mungkas negativity yén overwhelms anjeun jeung anjeun teu nyaho kumaha carana ngalakukeun eta?

émosi négatip mangaruhan urang jeung jelema di sabudeureun urang.

Negativity sanggup upsetting hiji poé tunggal dina ngimpina sarta bisa mangrupa stressor, kahariwang atanapi parah ...

Ninggalkeun maneh overwhelmed ku emosi ieu, anjeun ngantep anger ngakibatkeun Anjeun tur nyokot jauh kasempetan janten senang dina kahirupan anjeun, duanana profésional sarta pribadi.

Komo personalities tina sipat positif, taya sahijieun nya imun bisa permeated ku énérgi négatif ieu.

A nganjang ka dokter gigi? A wawancara pakasaban dijadwalkeun soré ieu? Hiji tes lulus? pikiran urang nyangka nu awon na kaayaan ieu tiasa gancang jadi kahariwang-provoking.

Keur sanggup kabur negativity mangrupa sumberdaya gede pikeun ngembangkeun abilities sarta harga diri.

Leyuran moal tumiba ti langit atawa ti dunya luar, nya éta dina anjeun.

Ulah ngantosan, manggihan di video ieu ti 4 mnt, solusi jeung saran anu bakal ngawatesan dampak negativity dina hirup anjeun ... jeung sagala rupa nu di ngan 5 titik:

1) sukur : Hiji sumberdaya penting pisan pikeun kaahlian pribadi tur profésional anjeun!

2) The gelombang négatip : Ngadeteksi na ngajaga diri tina lambak négatip!

3) atraksi The : Pikiran négatif mikat negativity, meta.

4) Externalization : Ieu ieu ogé dipikawanoh, mercayakeun di idin lisan jeung tulisan pikeun ngaléngkah jeung ngahurungkeun kaca. Inget keur suwung kabeh énergi négatip ieu nu overwhelm anjeun.

maca  Nyiapkeun pamundut naékkeun anjeun

5) visualisasi Ngabayangkeun situasi positif. Hiji tempat, bentang hiji, kaayaan hiji ... masihan diri dina imajinasi anjeun sarta nyieun maneh alus.

Kasejahteraan anjeun mangrupikeun prioritas salian janten sumber daya anu luar biasa pikeun ngembangkeun hubungan sareng harga diri anjeun.