Nyitak Friendly, PDF & Email

halo

Dina blog ieu, abdi gé ngobrol ngeunaan sagala rupa nu masalah kabetot kuring jalan.
Hal ka kuring téh tips, studi kasus di jejer kayaning, kantor, learning basa, produktivitas jeung sagalana anu revolves sabudeureun ngembangkeun profésional.
Diajar kumaha nulis laporan, potong kompas keyboard di Word, ngatur hiji batur sapagawean hésé ... Di handap ieu mangrupakeun jejer I mutuskeun dibahas sarta nu kuring miharep bakal nulungan anjeun simpen waktos.
Pikeun nyimpen waktu jam gawé na di imah, Ngahindarkeun nu formasi sajajalan sareng mareuman topik mangrupa prioritas pikeun kuring.
Abdi hoyong hatur sadayana anu bagian tina tim resmi mah nu ngabantuan kuring nawarkeun maneh artikel qualities.

Atoh, kuring ngabagéakeun anjeun blog abdi, mun anjeun boga bongbolongan atawa komentar sangkan abdi? Ulah ragu ngahubungan kuring.

Ningali anjeun geura-giru.
Tranquillus.