Nyitak Friendly, PDF & Email

Didamel di akhir taun 2018 salaku réspon kana gerakan rompi konéng, bonus kakuatan pameseran anu luar biasa, langkung dikenal kalayan nami bonus "Macron", henteu kedah diperbaharui di 2021, numutkeun les Echos.

Alat éta, anu ngamungkinkeun para pengusaha nawiskeun karyawan, kéngingkeun dugi ka tilu kali gaji minimum, bonus dibebaskeun tina pajak penghasilan sareng kontribusi sosial dugi ka wates € 1 atanapi € 000 upami perusahaan ngagaduhan nandatanganan perjanjian bagi hasil, sanaos patepung sareng kasuksésan anu hébat taun ayeuna.

Dugi ka 1 Oktober, langkung ti 5 juta jalma parantos nampi bonus pikeun total jumlahna 2,3 milyar euro. Dina 2019, aranjeunna 4,8 juta nampi hiji kanggo jumlahna 2,2 milyar euro. Rata-rata, karyawan nampi € 458, dibandingkeun sareng € 400 taun kamari ...

maca  citak 3D