Nyitak Friendly, PDF & Email

Pasatujuan koléktif: kasus bonus senioritas dina katering karéta

Karyawan ngalakukeun fungsi "palatih internal", status éksékutip, dina perusahaan katering karéta. Anjeunna parantos nyita tribunal tenaga kerja kalayan nyungkeun panginget gaji. Pamundutna patali khusus pikeun ngémutan minima konvensional. Konkrit, pagawé nganggap yén dunungan kedah ngaluarkeun bonus seniorna tina imbuhan pikeun dibandingkeun sareng minimum anu disatujuan anu disababkeun ku anjeunna.

Dina hal ieu, éta perjanjian koléktif katering karéta anu diterapkeun.

Dina hiji sisi, tulisan na 8-1 anu aya hubunganana sareng itungan minima konvensional anu nunjukkeun:
« Jumlah gaji (..) ditangtukeun ku nerapkeun jumlah "poin", (…), nilai "titik" anu ditangtukeun salami negosiasi gaji taunan, dilaksanakeun di unggal perusahaan.
Jumlah anu diraihkeun ngagambarkeun gaji rujukan bulanan kotor dasar, anu ditambih, kanggo kéngingkeun gaji bulanan kotor anu saleresna, bonus, indemnitas, tunjangan, bagi hasil, reimbursement biaya, tunjangan nanaon, sareng sajabana, anu disayogikeun ku. sistem remunerasi khusus pikeun masing-masing perusahaan sareng kamungkinan dikembangkeun nalika negosiasi gaji taunan.
Éta gaji bulanan kotor nyata ieu anu kedah diperhatoskeun.

 

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Cuti pangangguran: durasi ngalegaan dina acara latihan ulang profésional