Nyitak Friendly, PDF & Email

The MOOC Big - bubuka pikeun Bioinformatika sareng Kedokteran Genomics tujuanana pikeun ngungkulan sagala aspek bioinformatika diperlukeun pikeun produksi et al 'tafsir data ti sequencing throughput tinggi (SHD) atawa Urutan Generasi salajengna (NGS) di laboratorium genetik médis kalawan conto kasakit langka jeungoncogenetics.

pangajaran ieu bubuka utamana aimed di professional kaséhatan ngagunakeun génomics. Tujuanana nyaéta pikeun nyayogikeun eusi beton jeung diadaptasi pikeun ngaktipkeun aranjeunna ngartos tahap béda tina phenotyping dina diagnosis sareng gaduh a panon kritis dina nganalisa nyandak kana pitfalls sareng watesan SHD.

pikeun Masarakat umum atawa murid panasaran, Tujuanana nya éta sangkan aranjeunna sadar téhnik nu nyokot tempat utama dina diagnosis kasakit genetik sareng dina Sistim kaséhatan Perancis.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Pangaruh batur