Nyitak Friendly, PDF & Email

Kursus ieu lumangsung dina 6 modul saminggu:

Modul "Sajarah kaulinan vidéo" naroskeun kumaha sajarah média tradisional dicaritakeun. modul ieu kasempetan pikeun balik deui ka patarosan konservasi, sumber jeung pangwangunan genres video game. Dua fokus bakal difokuskeun presentasi Ritsumeikan Center pikeun Studi Kaulinan sarta pamekar video game Belgian, Abrakam.

Modul "Keur dina kaulinan: avatar, immersion sareng awak maya" nampilkeun pendekatan anu béda pikeun éntitas anu tiasa dicoo dina kaulinan vidéo. Urang bakal ngajajah kumaha ieu bisa jadi bagian tina naratif a, tiasa ngidinan pamaké pikeun berinteraksi sareng lingkungan maya, atanapi kumaha maranéhna bisa ngamajukeun Dursasana atawa cerminan dina bagian tina pamuter nu.

Modul "Amateur video game" nampilkeun prakték anu béda pikeun nyiptakeun kaulinan vidéo di luar lingkungan ékonomi (modding, software nyiptakeun, homebrew, jsb.). Sumawona, éta ngusulkeun pikeun naroskeun prakték-prakték ieu sareng rupa-rupa patokna, sapertos motivasi para amatir, raosna pikeun kaulinan vidéo, atanapi karagaman budaya.

Modul "Video game diversions" bakal museurkeun kana prakték anu béda-béda pamaén anu ngagunakeun deui vidéo pikeun nyiptakeun karya turunan: ku ngagunakeun kaulinan pikeun ngadamel film fiksi pondok (atanapi "machinimas"), ku cara ngarobih pagelaran kaulinanna, atanapi ku cara ngarobih aturan. kaulinan nu aya, contona,.

"Video kaulinan sareng média sanés" museurkeun kana dialog anu suksés antara kaulinan vidéo sareng literatur, bioskop sareng musik. modul dimimitian ku sajarah ringkes hubungan ieu, lajeng museurkeun husus dina unggal medium.

maca  Diajar jarak: peserta didik rumus kompak meunang

"The video game pencét" nutup kursus ku observasi kumaha pers husus ceramah ngeunaan warta video game.

Nuluykeun maca artikel dina situs aslina →

Teras maca tulisan dina situs aslina →