Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngajalajah jaringan dasar awak manusa ku ngajalajah slide histologis sorangan dina mikroskop, sapertos program MOOC ieu!

Naon kulawarga utama sél anu ngawangun awak urang? Kumaha aranjeunna dikelompokeun pikeun ngabentuk jaringan anu ngagaduhan fungsi khusus? Ku diajar jaringan ieu, kursus ieu ngamungkinkeun anjeun langkung ngartos naon sareng kumaha awak manusa diwangun pikeun fungsina saé.

Ngaliwatan pidéo panjelasan sareng kagiatan interaktif sapertos nanganan mikroskop virtual, anjeun bakal diajar organisasi sareng sipat épitél, konéktif, otot sareng jaringan saraf. Kursus ieu ogé bakal diselingi ku konsép anatomis sareng conto patologi anu mangaruhan jaringan.

MOOC ieu ditujukeun pikeun panongton anu lega: murid atanapi murid anu bakal datang dina widang médis, paramédis atanapi ilmiah, guru, panalungtik, profésional dina widang kaséhatan, pembuat kaputusan dina widang pendidikan atanapi kaséhatan atanapi ngan saukur pikeun anu panasaran hoyong ngartos. tina naon awak manusa diwangun.

Dina ahir kursus ieu, pamilon bakal tiasa mikawanoh jaringan sareng sél anu béda dina organisme urang, ngartos organisasina sareng fungsi spésifikna sareng ningali konsékuansi patologis poténsial tina parobahanana.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  3 Usaha kanggo Ngajalankeun tanpa Anggaran dina Internét