Nyitak Friendly, PDF & Email

Amfiteater overcrowded, kapasitas kawates, ngagambar kavling atawa prerequisites pikeun asupna universitas, perhatian kolot jeung diplomas SMA wishing pikeun pindah ka arah disiplin kanyahoan sarta kadangkala disparaged, prejudices nekad, persiapan pikeun studi physiotherapy . Seueur sudut pandang anu nunjukkeun kampanye pangakuan pasca sarjana unggal taun, ngajantenkeun STAPS janten disiplin anu tegang atanapi masalah. Nyanghareupan observasi ieu, MOOC ieu ngajak anjeun pikeun manggihan realitas STAPS, diversity tina eusi nu nyusun aranjeunna, kasempetan profésional nu maranéhna mingpin, truths ngeunaan kasuksésan atawa kagagalan dina sektor ieu, sarana pikeun ngaoptimalkeun kasempetan ieu. kasuksésan dina STAPS.

Tujuan tina kursus ieu nyaéta pikeun ngajantenkeun murid langkung ngartos kursus STAPS sareng prasyarat sateuacan ngadamel kahoyong sareng pilihan pikeun diajar salajengna. Dipidangkeun dina bentuk pidéo pondok anu ngungkabkeun kasaksian ti guru, murid atanapi profésional tapi ogé nawiskeun déskripsi padamelan atanapi kuis, kursus ieu bakal salami 5 minggu kalayan laju sakitar tilu puluh menit per minggu.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Latihan Blockchain sareng Bitcoin Gratis (Pemula)