Nyitak Friendly, PDF & Email

Tujuan tina kursus ieu nyaéta pikeun nampilkeun naon psikologi, naon séktor utami, sareng rupa-rupa toko anu mungkin.
Seueur mahasiswa ngadaptarkeun lisénsi psikologi anu gaduh ide anu samar, diwatesan, atanapi malah salah ngeunaan naon psikologi di universitas: naon eusi anu diajarkeun? Naha leres aya matematika? Naon padamelan saatos pelatihan? Kadang-kadang aranjeunna reuwas pikeun mendakan, ti mimiti palajaran, yén éta henteu saluyu sareng anu dibayangkeun.

Tujuan utama kami nyaéta pikeun nampilkeun sacara umum naon psikologi sareng profési psikolog, kitu ogé toko anu sanés. Tangtu ieu ku kituna bisa ditempo salaku a bubuka umum pikeun psikologi, gambaran non-tuntas ngeunaan objék, métode jeung widang aplikasi. Tujuanana nyaéta pikeun ngaronjatkeun sosialisasi informasi ka masarakat umum, pikeun méré pituduh anu hadé pikeun siswa dina widang ieu, sarta pamustunganana ngahontal kasuksésan anu hadé.

maca  Kanaékan dina sangu kagiatan parsial sareng sumpah sértip: séktor kagiatan anyar anu bersangkutan