Nyitak Friendly, PDF & Email

Lembur: kabagi beban tina buktina

Beban buktina ayana dilembur henteu ngan ukur dipasihan padamelna. Beban buktina dibagi-bagi ka dunungan.

Janten, nalika aya paséa perkawis ayana lembur, karyawan masihan, pikeun ngadukung pamundutna, cekap tepat inpormasi perkawis jam-jam teu dibayar anjeunna ngaku parantos damel.

Unsur-unsur ieu kedah ngijinkeun dunungan pikeun ngaréspon ku ngahasilkeun unsur sorangan.

Hakim pengadilan netepkeun kayakinanana kana pertimbangan sadaya elemen.

Lembur: unsur anu cukup pas

Dina kaputusan dina tanggal 27 Januari 2021, Mahkamah Kasasi nembé netelakeun pamanggih "unsur anu cukup pas" anu dihasilkeun ku padamel.

Bisi mutuskeun, padamel éta naros khususna kanggo mayar lembur. Pikeun ieu, anjeunna ngahasilkeun pernyataan ngeunaan jam kerja anu anjeunna nunjukkeun parantos réngsé salami periode anu diperhatoskeun. Jumlah ieu nyebatkeun dinten demi dinten, jam jasa sareng akhir jasa, ogé pasini profesionalna kalayan disebatkeun toko anu didatangan, jumlah jam harian sareng total mingguan.

Dunungan henteu nyayogikeun inpormasi kanggo ngaréspon anu dihasilkeun ku padamel ...

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Kamanusaan Kaséhatan