Nyitak Friendly, PDF & Email

gambaran

Naon Zoho Books?

Naha seueur perusahaan milarian propil kalayan kaahlian ieu? Kumaha ngagunakeunana? Téknologi anu bakal kagum anjeun sareng ngajantenkeun anjeun hoyong ngalatih diri anjeun salaku Administrator Sistem, Konsultan, Startup atanapi Organisasi anu dibayar pisan.

Zoho Books mangrupikeun aplikasi dumasar-awan anu kuat anu anjeun tiasa ngatur sadaya kabutuhan manajemén kauangan sareng akuntansi anjeun sareng anu ngahiji sareng sadaya aplikasi Zoho sareng parangkat lunak pihak katilu anu sanés ngalangkungan platform sapertos Zapier atanapi nganggo API na maju.

Ningkatkeun manajemén kauangan sareng kauangan anjeun kalayan gampang nuturkeun sareng ngartos latihan ieu.

Dina kursus ieu anjeun bakal diajar sadaya jawaban kana patarosan ieu, sareng anjeun bakal tiasa nunjukkeun diri anjeun salaku jalma anu terang kumaha ngagunakeun aplikasi populér ieu dina hiji organisasi. Upami anjeun parantos damel di perusahaan anu gaduh Zoho, anjeun bakal diajar prakték pangsaéna pikeun ngamangpaatkeun alat sareng ngagampangkeun padamelan anjeun, sareng naha henteu, kéngingkeun naékkeun.

maca  Ngadamel bagan