Latihan Canva ieu ngamungkinkeun anjeun kéngingkeun kaahlian janten otonom dina Canva sareng gampang nyiptakeun visual anu épéktip sareng pikaresepeun. Aspék visual tina tulisan dina jaringan sosial, flyer atanapi gambar sacara umum penting sareng ningkatkeun efektivitas komunikasi anjeun, khususna dina dunya pariwisata. Upami anjeun hoyong ningkatkeun pisibilitas anjeun, nyiptakeun visual anu épéktip penting pisan.

TUJUAN

  1. • fitur Spot Canva
  2. • Gancang nyieun visuals
  3. • ngaropéa témplat
  4. • Paké format béda
  5. • Simpen jeung Nyebarkeun / nyitak

Tungtungna, pikeun nawiskeun anjeun latihan anu paling lengkep dina Udemy Kuring komitmen ka :

  1. Jawab patarosan anjeun gancang (Punten pesen kuring dina bagian Q&A Udemy)
  2. Tambahkeun kasus praktis kana pamundut (Punten pesen kuring dina bagian Q&A Udemy upami anjeun gaduh proposal)
  3. Marengan pamilon kalawan pasualan praktis jeung sumber séjén mangpaat pikeun realisasi maranéhanana.

Penambahan pidéo ieu, tangtosna, gratis upami anjeun parantos nampi palatihan.

Kuring tetep aya dina bagian Q&A Udemy pikeun ngajawab patarosan anjeun.

Dina ahir kursus ieu, upami anjeun nuturkeun sadayana sareng lulus sadaya kuis: Kéngingkeun sertifikasi éléktronik anjeun pikeun diselapkeun dina profil CV sareng LinkedIn anjeun.
Ieu ngan tetep keur kuring miharep anjeun latihan alus!

Nuluykeun maca artikel dina situs aslina →

maca  CDD anu teras-terasan dina CDI: naha sangu precariousness disababkeun?