Nyitak Friendly, PDF & Email

Anjeun mendakan basa Perancis sareng Ayssé, Peter, Maria, Rajan, Tania, Haroun sareng Yuta! Aya 17 runtuyan dina kursus ieu. Unggal sekuen ngagambarkeun 3 jam diajar mandiri kalayan téma anu béda: kahirupan sapopoé, budaya Perancis, kahirupan sipil atanapi prosedur administrasi.

Dina kursus ieu anjeun latihan :
• éta'ngadangukeun sareng video sareng dokumén audio;
• éta bacaan kalawan dokumén administrasi jeung kahirupan sapopoe;
• éta' tulisan téks kalawan subjék variatif jeung lucu;
• éta tata basa et le leksikon kalawan video ngartos, sarta kagiatan interaktif pikeun ngalatih anjeun.
Napigasi gratis. Anjeun tiasa ngerjakeun urutan sareng kagiatan anu paling dipikaresep ku anjeun.
Diajar gampang jeung éfisién dina handphone anjeun, tablet atawa komputer.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Ngadamel daptar turun-handap dina Excel