Nyitak Friendly, PDF & Email

MOOC ieu mangrupikeun bagian katilu tina kursus Manufaktur Digital.

Printer 3D ngarobihkeun cara ngahasilkeun objék. Aranjeunna ngidinan Anjeun pikeun nyieun atawa ngalereskeun diri objék sapopoé.

Téknologi ieu ayeuna dina jangkauan dulur urang di fablabs.

Dina taun-taun ayeuna, percetakan 3D ogé parantos aya dipaké di departemén R&D pausahaan eupan prosés inovasi sarta ieu considerably ngarobah cara urang ngahasilkeun!

  • Anu nyieun,
  • pangusaha
  • jeung industrialis

ngagunakeun printer 3D pikeun nguji gagasan maranéhanana, prototipe sarta ngamekarkeun objék anyar pisan gancang.

Tapi sacara konkret, kumaha printer 3d jalan ? Dina MOOC ieu, anjeun bakal ngartos léngkah pikeun pindah ti model 3D ka objék fisik dicitak ku mesin.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Bantuan kauangan luar biasa pikeun perekrutan magang pikeun otoritas lokal