Nyitak Friendly, PDF & Email

Salah sahiji patarosan anu paling umum diusahakeun ku wirausahawan nyaéta: "Naon téhnik pamasaran anu paling épéktip anu bakal ngajantenkeun kuring seueur palanggan?"
Hanjakalna, patarosan ieu moal tiasa dijawab sabab nganggap yén aya téknik anu bakal ngajantenkeun jalma anu henteu kantos nguping ngeunaan bisnis anjeun janten nasabah anu mayar. "Kuring miharep éta gampang éta!"

Sanajan anjeun nyéépkeun rébuan dolar pikeun nyetir patalimarga anu mumpuni kana halaman wéb anjeun, pangunjung ieu sigana moal siap siap mésér produk atanapi jasa anjeun langsung. Daripada milarian téhnik pamasaran hiji anu bakal narik nasabah pikeun tawaran anjeun, anjeun kedahna mikir kumaha usaha pamasaran sareng penjualan anjeun tiasa damel babarengan nempatkeun prospek anjeun dina jalur anu leres. Corong penjualan atanapi corong penjualan tiasa ngalengkepan ieu.

Janten naon éta Torowongan Penjualan ...

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  ANSSI komitmen pikeun ngamajukeun kadaulatan digital EU salami PFUE