Nyitak Friendly, PDF & Email

Sanggeus ngaliwatan sababaraha jinis cuti anu anjeun tiasa dijudulan. Cicilan sabbatical mangrupikeun alat anu sigana paling relevan pikeun anjeun dina kaayaan khusus anjeun. Ieu mangrupikeun conto surat pikeun ngirim ka majikan ka langkung leres kalayan pangakuan resi pikeun nyegah bédana anu henteu perlu. Mungkin kamungkinan yén perjangjian koléktif anjeun atanapi perjanjian dina kotak anjeun nyatakeun wates waktu. Dina kaayaan ieu postét bakal ngabuktikeun umur pamundut anjeun.

Conto siap dianggo kanggo pamundut cuti tanpa mayar.

 

Judul Terakhir nami Deui
alamat
Kode Pos sareng kota
telepon:
pos:

Ngaran sareng nami munggaran atanapi nami bisnis panarima
Ongkoh alamatna
Kode Pos sareng kota
Telepon:
surat:
tanggal

Surat nu kadaptar sareng A / R

barang : Nyuhunkeun cuti tanpa mayar

Diréktur Madam,

Abdi ngagaduhan ngahargaan mésér cuti tanpa mayar kanggo (jumlah dinten). Upami anjeun teu gaduh bantahan, kuring badé ngantunkeun mimitian (tanggal mimiti ngantunkeun) nepi ka (Sebutkeun tanggal kapungkur pamitan).

Karyawan dina perusahaan anjeun salaku (tangtukeun judul jabatan anu dicekel) ti (masihan tanggal mimiti kagiatan dina perusahaan), Kuring salawasna nunjukkeun integritas sareng kaku dina ngalaksanakeun tugas kuring. Anjeun tiasa ningali ngalangkungan padamelan kuring, kumawula sareng kahayang kuring pikeun nyumbangkeun pamekaran masarakat dina unggal tingkatan.

Ayeuna, saatos (nunjukkeun jumlah taun damel di perusahaan) jasa satia, kuring ngarasa lengkep dilaksanakeun dina padamelan kuring. Nilai-nilai anu dibagikeun dina perusahaan cocog sareng panyimposan kuring sareng kuring siap nyumbangkeun deui kana kasuksésan perusahaan.

Nanging, kuring ayeuna gaduh masalah pribadi anu lumayan alus anu pantes waé. Janten kuring tiasa bakalan sorangan pikeun ngalangkungan kuring dina perusahaan sareng teras tiasa dianggo dina cara anu relevan, éta leres pisan kuring ngabéréskeun masalah ieu sateuacanna. Nyaan (sakeudeung ngajelaskeun hakekat masalah).

Pikeun tiasa pinuh investasi dina ngarengsekeun kaayaan ieu atanapi (ku kituna kuring tiasa ngarawat sorangan leres), Kuring bakal wajib pikeun samentawis ngagantungkeun kagiatan abdi dina perusahaan. Éta kanggo alesan ieu kuring ngirim anjeun pamundut ieu kanggo ngantosan tanpa mayar. Ieu mangrupikeun waktos anu diperyogikeun pikeun kuring (ngurus gering kuring atanapi panyawat ku batur anu anjeun sayang) atawa (ngabenerkeun atanapi ngajawab masalah kalayan leres).

Abdi sadar pisan yén kuring henteu tiasa ngaku sagala bentuk imbuhan nanaon dina waktos ieu. Salaku tambahan, waktos ieu moal dianggap salaku waktos damel anu efektif anu bakal ngantep kuring kauntungan tina dinten mayar. Dina ahir jaman ieu, kuring balik deui ka posisi ayeuna sakumaha anu dijantenkeun dina kode tenaga kerja.

Janten henteuna abdi henteu nyababkeun gangguan kana fungsi normal kagiatan dina perusahaan, kuring milampah ngalaksanakeun numutkeun aturan seni, kiriman ku batur sapagawean anu bakal ngagantikeun kuring. Salajengna, kuring hoyong nunjukkeun yén sadaya file anu ditunda dina tingkat kuring bakal diatur deui sateuacan miang.

Kuring pinuh sadar yén anjeun teu ngagaduhan kawajiban pikeun ngabales nikmat abdi. Nanging, kuring percanten ka pengadilan anjeun sareng kuring yakin yén anjeun bakal ngartos kaayaan abdi.

Punten milarian lampiran dokumén anu ngadukung anu bakal ngantep anjeun nganalisis pamundut anjeun langkung saé. Dina naon waé, kuring di sadayana pembuangan kanggo inpormasi sanés atanapi dokumen tambahan anu anjeun butuhkeun.

Nuhun hatur nuhun anjeun kana pamundut anjeun, punten nampi, Sutradara Puan, parasaan kuring anu paling hormat sareng raos syukur anu paling jero.

 

   Ngaran hareup sareng ahir
tekenan

 

Unduh "Conto anu siap dianggo pikeun pamundut cuti anu teu dibayar" conto-siap-digunakeun-pikeun-permintaan-cuti-tanpa-bayar.docx – Diunduh 537 kali – 14 KB

maca  Naha langkung saé ngirim email atanapi langkung saé surat?