Nyitak Friendly, PDF & Email

Cordial Pro: naon éta?

Pro Cordial mangrupakeun alat anu nambihan ka sagala rupa software tulisan anjeun. Hal ieu ngamungkinkeun, sakumaha ubar keur nawarkeun racun ngabenerkeun sababaraha kasalahan gramatikal, linguistik, tipografik sareng sintaksis pikeun ngamungkinkeun anjeun ningkatkeun kualitas téks anjeun, naon asal usulna, pikeun ngembangkeun katerampilan anjeun dina nyerat Perancis atanapi dina basa sanésna sareng ngahémat waktos anu cekap dina panyusunan anjeun. sareng koréksi téks.

Alat sapertos Cordial Pro sacara harfiah penting dina bidang propésional, pikeun nawiskeun kontén kualitas tanpa atanapi ampir teu aya kasalahan. Nanging, henteu aya anu bakal ngaganti koréksi manusa anu nyata, tapi Cordial Pro ngamungkinkeun pikeun ngirangan seueur kasalahan sareng kasalahan sintaksis anu cukup sareng tetep cekap cekap pikeun panggunaan klasik dina bisnis.

Saha Pro Cordial?

Ngagunakeun software mantra-na rohangan ngédit mungkin sigana perlu lamun anjeun geus mangrupa tulisan profésional, tapi ieu teu kasus nu bener. Mémang loba fitur tina software bakal nyalametkeun anjeun hiji waktu bener signifikan dina replays anjeun, anu bakal ngidinan, kalayan bantuan panon ahli anjeun pikeun ngadeteksi naon faults dina menit tinimbang jam, sahingga anjeun jeung ningkatkeun jadwal Profitability Anjeun.

Di sisi anu sanés, upami anjeun damel di séktor anu biasana henteu aya hubunganana sareng tulisan sareng anjeun henteu resep kana basa Perancis sareng rébuan varianna, masing-masing langkung kompleks tibatan anu sanés, anjeun panginten parantos nyanghareupan kaayaan éta. dimana anjeun yakin yén anjeun tiasa ngalakukeun padamelan prospek anjeun, kutipan anjeun langkung narik tibatan pesaing anjeun, tapi hanjakalna, seueur kasalahan éjahan anjeun nyababkeun anjeun salah sareng prospek anjeun henteu nampi tawaran anjeun kusabab anjeunna henteu nganggap proposal anjeun. kredibel dina hubungan jumlah faults.

maca  Kumaha carana nyieun tanda tangan email online gampang jeung haratis

Memang di Perancis, jadi ejaan goréng atawa grammar anu mindeng sinonim jeung kakurangan béda tina credibility, sanajan di trades manual nu nganggur pikeun ngalakukeunana jeung tulisan! Dina kayaan ieu, migunakeun program a kawas Pro Cordial bakal nyieun dokumen anjeun dina rumpaka kabaca dubious tur professional sarta perhatian kieu, kumaha Bénin, moal panjang jadi hiji keur anjeun bisnis!

Pro Cordial ogé ngawula ka rai web na blogger, nu dianggo langsung dina platform kawas WordPress. Mémang, ieu téh nu pangalusna koreksi ngajalankeun dina watesan pamakéan online tanpa software kawas Firman sarta eta bakal pitulung hébat nulis langsung dina panyungsi anjeun.

Leuwih ti éta, tanpa merta pamikiran website atawa blog, Pro Cordial bakal of pitulung hébat lamun nuju dipaké pikeun nulis surelek unggal dinten na anjeun teu merta boga waktu pikeun salin Anjeun téks dina spellchecker tradisional sanajan hiji kecap prosésor dilengkepan hiji corrector otomatis.

Fitur Cordial Pro

pakét software ieu bakal mantuan aspék béda gumantung kana tujuan anjeun sarta kapentingan. Di dieu téh katerangan ringkes fitur utama Pro Cordial.

Tujuanana pikeun kesederhanaan di luhur sadayana. Integrasi sareng sadaya média anjeun sacara otomatis sareng henteuna total peryogi ngalatih dina panggunaan parangkat lunak sigana mangrupikeun aset nomer hiji Cordial Pro dina tingkat profésional.

Ogé di kualitas optik, Pro Cordial teu slouch lamun datang ka nawarkeun panganteur jelas, ergonomic tur pikaresepeun, anu bakal memotivasi unggal pamaké ngagunakeun kaleuleuwihan ulah kaleungitan waktu berharga jeung sahingga ngaronjatkeun efisiensi gawé tim anjeun atanapi diri.

maca  Rumus sopan pikeun dianggo sareng profesor atanapi guru

Tingkat kekecapan, didieu ogé, Cordial Pro henteu tinggaleun sabab bangga nunjukkeun tingkat koreksi 90%, 3 kali langkung seueur tibatan Word! Kalayan kecap séjén, anjeun tiasa percanten ku panon anjeun ditutup pikeun presentasi kualitas dina tingkat sintaksis, éjahan, gramatikal sareng tipografi!

Pikeun hasil ménta laju koreksi sakumaha nyugemakeun, Pro Cordial ieu dumasar kana hiji perpustakaan euyeub tina kamus dina kandungan, kaasup leuwih ti definisi 190 000 tur leuwih ti 4,6 juta Tumbu sinonim pikeun mantuan Anjeun ningkatkeun kualitas teks anjeun nalika Anjeun kalah ka renew.

Sanajan harga na nya rada luhur pikeun murid, Pro Cordial masih nawarkeun rupa-rupa workouts kana parabot ejaan pikeun ngaronjatkeun kualitas tulisan anjeun kana waktu.

Tungtungna, Pro Cordial mana turun tangan mayoritas tés paling kompléks. Memang tina tés 23 dilakukeun ku pers dagang, Pro Cordial kapilih 20 kali Checker hadé, catetan a!

Betah pamakéan unheard

Pro Cordial geus dirancang pikeun pamakéan nu panggampangna tur intuitif bit kawas hiji produk Apple. Memang software nu bisa dipake malah lamun teu boga pangaweruh ngeunaan komputer atawa kantor. Ieu integrates kalayan aplikasi Anjeun sapopoé jeung ragam cocog (web browser, Firman, jeung sajabana) otomatis saatos instalasi keur leungit waktu euweuh pisan kana nyetél.

Operasi oge pisan intuitif sangkan anjeun teu kudu ngalatih maneh ngagunakeun sakumaha dina kasus loba software pikeun professional sacara umum.

maca  Citakan hurup pikeun nampi atanapi nolak kasaimbangan tina akun naon waé

Software diadaptasi ka siswa?

Mun Pro Cordial pasti program dirancang pikeun professional, éta lumrah nanya naha bakal cocog pikeun pamakéan atikan pikeun ngembangkeun katerampilan tulisan maranéhanana.

Ngagunakeun tipe ieu software mangrupakeun cara hébat pikeun ngaronjatkeun kaahlian basa kabogohna, tapi Pro Cordial utamana hiji software dirancang pikeun professional anu ulah ganggu moal ngajelaskeun kasalahan di hal nu ilahar sarta bakal ngajukeun gantina bener mangtaun lilana efisiensi, sanajan sababaraha latihan latihan panghadena.

Sajaba ti éta, laju loba luhur batan kalolobaan pesaing na, sarta eta sigana moal bisa di perjangjian kalayan anggaran murid, beuki spellers anu jarang ditempo favorably ku Atikan sarta Nasional Jurusan pendidikan Bahasa Daerah umum, sarta anjeun bakal boga éta kasempetan bisa meunang diskon murid Cordial Pro.

Kituna, lamun teu boga anggaran badag pikeun allocate, urang resep anjeunna alternatif bébas ka pamakéan murni atikan.

Naha anjeun mésér Cordial Pro sareng harga sabaraha?

Anjeun meureun geus yakin kana tatanan salinan anjeun Pro Cordial, boh keur anjeun atawa anggota tim anjeun sarta anjeun katuhu!

Kudu sadar, kumaha ogé, yén anjeun kedah mayar jumlah 199 euro upami anjeun ahli, sareng 99 euro upami anjeun individu atanapi mahasiswa. Jumlah anu penting, tapi anu diyakinkeun kusabab kualitas parangkat lunak.