Nyitak Friendly, PDF & Email

Saprak mimiti virus, dibebaskeun tina kaayaan eligibility pikeun kapentingan tunjangan harian jaminan sosial sareng sangu suplemén dunungan parantos dilarapkeun. Mangsa ngantosan ogé ditunda.

Ku kituna, ti 1 Pebruari 2020, karyawan kakeunaan Covid-19 anu tunduk kana ukuran isolasi, ngusir atanapi cicing di bumi kusabab khususna kontak sareng jalma anu gering ku Coronavirus atanapi saatos cicing di daérah anu kapangaruhan ku wabah. fokus, benefited tina tunjangan jaminan sosial sapopoé tanpa kudu minuhan sarat anu patali jeung lilana minimum aktivitas atawa periode contributory minimum. Maksudna, damel sahenteuna 150 jam salami 3 bulan kalénder (atanapi 90 dinten) atanapi nyumbang kana gaji sahenteuna sami sareng 1015 kali jumlah upah minimum per jam salami 6 bulan kalénder sateuacan hentian . Mangsa ngantosan 3 dinten ogé ditunda.

Rézim anu ngahinakeun ieu parantos ngalaman modifikasi sapanjang taun 2020, khususna ngeunaan kompénsasi dunungan tambahan.

Alat anu luar biasa ieu badé réngsé dina 31 Désémber 2020. Tapi kami terang yén éta bakal diperpanjang. Surat keputusan, diterbitkeun dina 9 Januari ...

maca  Tip PowerPoint 2019: Bagan Pie Animasi