Nyitak Friendly, PDF & Email

Rupa-rupa profesi ...

Ngalayanan padumuk di metropolis, kalayan 68 stasiun na sareng 200 kilométer jalur anu tujuanna pikeun ngangkut 2 juta panumpang per dinten, Grand Paris Express mangrupikeun bagian tina sajarah pamekaran utama anu dilakukeun sareng daérah metropolitan taun 1 teras Transformasi Haussmannian ibukota. 900 ahli / aranjeunna ngajelaskeun profési na sareng bagikeun kalayan sumanget sareng tulus motivasi, karirna, nasihat aranjeunna. Aranjeunna sahingga ngajawab patarosan anu kaseueuran jalma ngora naroskeun ka diri sorangan ngeunaan pikahareupeun propésionalna dina sektor ieu.

... sareng latihan

CAP, Bac pro, BTS, DUT, master, sakola rékayasa... tingkat latihan anu variatif, palatihan ulang mungkin, kalawan kamungkinan asup ngaliwatan karya-study, internships, atawa latihan profésional. Pangalaman ku kituna kaala dina kontak sareng peralatan sareng profésional mangrupikeun aset pikeun ngahijikeun séktor sareng mekar di dinya dina profési manajemén proyék sareng manajemén proyék ...

 

maca  3 Usaha kanggo Ngajalankeun tanpa Anggaran dina Internét