Nyitak Friendly, PDF & Email

Halo sadayana !

Anjeun pindah ka Perancis? Naha anjeun kedah nyarios Perancis pikeun damel?

Maka kursus ieu kanggo anjeun!

Jean-José sareng Selma ngiringan anjeun dina panemuan Perancis profésional sareng dunya padamelan.

Kalayan aranjeunna, anjeun bakal, contona, diajar kumaha milarian padamelan, ngalamar iklan, lulus wawancara, gabung sareng perusahaan, damel di tim sareng berinteraksi sareng kolega.

Anjeun ogé bakal mendakan padamelan di séktor anu ngarekrut: konstruksi, hotél, réstoran, IT, kaséhatan, jasa pribadi sareng bisnis.

Kami gaduh pidéo sareng kagiatan interaktif pikeun anjeun sareng dina tungtung unggal sekuen ageung anjeun tiasa meunteun diri.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Ngadamel lingkungan kerja anu positip sareng séhat