Nyitak Friendly, PDF & Email

Dina kurungan, éta telekomunikasi"Sanés pilihan" tapi "kawajiban" pikeun pagawé, pagawé atanapi padamelan nyalira, anu tiasa ngalaksanakeun kagiatanana jarak jauh. “Sadaya padamelan anu tiasa dilakukeun jarak jauh kedah dilakukeun jarak jauh. Upami sadaya padamelan anjeun tiasa dilakukeun dina telepon, anjeun kedah janten telepon lima dinten ti lima ", Keukeuh Salasa énjing dina Éropa 1 Menteri Tenaga Kerja, Elisabeth Borne. Pamaréntah janji sanksi pikeun perusahaan anu nolak nurut.

Naha protokol kasihatan ngagaduhan kakuatan hukum?

Kawajiban ieu kalebet dina versi anyar anu protokol nasional pikeun mastikeun kasehatan sareng kasalametan karyawan perusahaan dina nyanghareupan wabah Covid-19, diposting dina 30 Oktober. "Dina kaayaan anu luar biasa ayeuna aya hubunganana sareng ancaman epidemi, teleworking kedah janten aturan pikeun sadaya kagiatan anu ngamungkinkeun éta. Dina kontéks ieu, waktos damel anu dilakukeun ku teleworking ditingkatkeun janten 100% kanggo padamel anu tiasa ngalaksanakeun sadaya padamelanna ku padamelan telepon ", nunjukkeun dokumén.

Tapi protokol kasihatan ieu henteu

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Akun latihan pribadi: telepon, SMS, Waspada tina usaha scam