Nyitak Friendly, PDF & Email

Mooc ieu co-dihasilkeun ku Class'Code Association jeung Inria.

Dina waktos transisi ékologis sering sajak sareng transisi digital, kumaha upami dampak lingkungan tina téknologi digital? Naha digital solusina?

Dina kedok virtualisasi sareng dematerialisasi, éta saleresna mangrupikeun ékosistem sarakah énergi sareng sumber anu henteu tiasa dianyari anu disebarkeun dina kecepatan anu luhur.

Sanaos ampir 50 taun nyandak ukuran perubahan iklim, nyaimbangkeun indikator sareng data, dugi ka konsensus anu ngamungkinkeun tindakan.

Dimana urang dina hal digital? Kumaha carana manggihan hiji jalan dina informasi jeung pidato kadang kontradiktif? Naon ukuran pikeun ngandelkeun? Kumaha ngamimitian ayeuna pikeun ngalaksanakeun digital anu langkung tanggung jawab sareng langkung sustainable?

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Koléksi fisik: 1- Listrik