Nyitak Friendly, PDF & Email

 

Daptar lengkep sadaya potong kompas keyboard dina Windows 10. Kunaon? Nya, lumayan pikeun dianggo tilu kali langkung gancang. Ganti tina tab kana tab dina panyungsi anjeun. Teras pilih téks lengkep sareng nyitak éta ampir instan. Ganti ngaran folder anjeun, hapus, pindahkeun. Sadaya ieu gancang pisan. Tapi henteu ngan éta, praktis naon waé tiasa dilakukeun. Simpen diri anjeun sadaya gerakan anu nutup jandela. Teras dibuka deui anu sanés. Rengse saatos sababaraha waktos ku nutup sadayana. Cara anu unik pikeun ningali langkung jelas. Gumantung kana padamelan anu anjeun kedah lakukeun sababaraha anjeun moal aya gunana. Sedengkeun batur bakal penting pisan pikeun anjeun.

Naon aya jalan pintas keyboard?

Kami nyarioskeun potong kompas keyboard nalika kami nganggo sét tombol anu atos siap pikeun ngalakukeun tindakan langkung gancang. Maksudna ngomong tanpa kedah ngamanipulasi beurit. Pikeun némbalan dina ménu, polder, tab sareng jandéla anu sanés ... Pohara praktis, anjeun bakal gampang émut kana potong kompas keyboard anu kapaké pikeun anjeun unggal dinten. Basajan nu mimiti tiasa nyalin, nempelkeun, nyitak atanapi pormat dokumen dina kirang ti lima menit. Pikeun teras pokuskeun kana potong kompas keyboard anu penting dina widang anjeunna.

Naon konci anu dianggo pikeun potong kompas keyboard?

Dina Windows aya tilu konci anu dipikanyaho sareng umumna dianggo kanggo potong kompas keyboard. Anjeun gaduh konci CTRL sareng ALT ogé konci Windows. Tapi aya ogé kabéh konci panas. Jalma anu ti F1 ka F12 anu aya di luhur keyboardna. Tanpa ngaleungitkeun tombol "inscreen" anu kasohor aranjeunna. Konci ieu digabungkeun sareng anu sanésna di handapeun keyboard (Fn). Parantos waé ngahémat jumlah waktos anu kacida berharga. Utamana mun anjeun ngagaduhan seueur padamelan, sareng éta salah sahiji atanapi dua jam teu meunang diabaikan. Anjeun tiasa ningali kanggo nyalira yén cuaca éta pikaresepeun. Pamakean potong kompas anu leres bakal ngajantenkeun bédana dina kaayaan anu sesah.

Unggal aplikasi ngagaduhan potong kompas keyboard sorangan

Supados anjeun leres-leres tiasa ningkatkeun produktivitas. Anjeun kedah pokus kana jalan pintas anu manpaat pikeun anjeun. Jalma anu ngahémat waktos anjeun. Tapi ogé tong hilap yén pintasan keyboard Windows 10 panginten henteu tiasa dianggo dina unggal program. Seueur perangkat lunak gaduh pintasan keyboardna nyalira. Anjeun teu heran upami potong kompas keyboard henteu jalan dina aplikasi atanapi dina Macintosh. Daptar lengkep pintasan keyboard dina Windows 10 anjeun tiasa mendakan di handap ieu. Nangtoskeun, nalika jalan pintas tiasa dianggo, dina kontéks naon. Catet yén jalan pintas anu sami tiasa gaduh pangaruh anu béda dina ménu mimiti sareng dina desktop. Janten urang kedah ati-ati supados henteu lepat.

Latihan ku lakukeun

IF mimitina nganggo beurit masihan anjeun gambaran bakal gancang. Nyaho yén éta mangrupikeun kasalahan. Terus terang anjeun gaduh kapentingan pikeun familiarizing diri sareng potong kompas keyboard. Tangtosna di mimiti ieu sigana sigana pajeulit. Utamana upami anjeun henteu lincah kalayan keyboard. Tapi teras kana waktosna. Anjeun bakal biasa pikeun éta kawas jalma séjén. Ulah ragu pikeun nonton pidio éta, éta bakal ngayakinkeun anjeun. Upami anjeun resep, anjeun tiasa milarian langsung dina tabél. Potong kompas keyboard anu anjeun resep pasti aya.

potong kompasUtilitiDaérah panggunaan
Ctrl+A Pilih sadaya téksSah dina kalolobaan software
CTRL + C. Salin item nu dipilihSah dina kalolobaan software
Ctrl + X motong barang anu dipilihSah dina kalolobaan software
Ctrl+V Témpél item anu dipilihSah dina kalolobaan software
CTRL+Z Ngalapus aksi anu terakhirSah dina kalolobaan software
Ctrl + Y Malikeun deui aksi terakhirSah dina kalolobaan software
Ctrl + S Simpen dokuménSah dina kalolobaan software
Ctrl+P nyitakSah dina kalolobaan software
CTRL + panah kénca atawa katuhu Mindahkeun kursor kana awal kecap anu saatos atanapi salajengnaSah dina kalolobaan software
CTRL + kaluhur atanapi kahandap panah Mindahkeun kursor kana awal paragraf anu saatos atanapi salajengnaSah dina kalolobaan software
Alt + TabIndit ti hiji aplikasi kabuka ka anu sanésSah dina Windows 10 sacara umum
Alt + F4Tutup elemen aktip atanapi kaluar aplikasi aktipSah dina Windows 10 sacara umum
Windows + L.Konci PCSah dina Windows 10 sacara umum
Windows + DPintonan sareng nyumputkeun desktopSah dina Windows 10 sacara umum
F2Usikeun deui item nu dipilihSah dina Windows 10 sacara umum
F3Milarian file atanapi folder dina panuduh fileSah dina Windows 10 sacara umum
F4Daptar daptar bar alamat dina panuduh fileSah dina Windows 10 sacara umum
F5Jandéla aktip deuiSah dina Windows 10 sacara umum
F6Kotektak item layar dina jandela atawa dina desktopSah dina Windows 10 sacara umum
F10Aktipkeun bar menu dina aplikasi aktipSah dina Windows 10 sacara umum
Alt + F8Tampilkeun kecap akses anjeun dina layar loginSah dina Windows 10 sacara umum
Alt + EscMilarian barang-barang dina pilihan anu dibukaSah dina Windows 10 sacara umum
Huruf + ngagurat dinaLaksanakeun paréntah pikeun surat ieuSah dina Windows 10 sacara umum
Alt + LebetkeunPidangkeun sipat unsur anu dipilihSah dina Windows 10 sacara umum
Alt + rohangan barBuka menu potong kompas tina jandela konsol aktipSah dina Windows 10 sacara umum
Alt kénca panahkasumpinganSah dina Windows 10 sacara umum
Yén panah + katuhudi handapSah dina Windows 10 sacara umum
Alt + Kaca saméméhnaNaék hiji halamanSah dina Windows 10 sacara umum
Alt + Kaca salajengnaTurun hiji halamanSah dina Windows 10 sacara umum
CTRL + F4Tutup dokumen aktip dina aplikasi layar anu lengkep anu ngamungkinkeun anjeun dibuka sababaraha dokuménSah dina Windows 10 sacara umum
Ctrl+APilih sadaya item dina dokumén atanapi jandelaSah dina Windows 10 sacara umum
CTRL + D (atanapi Pupus)Pupus item anu dipilih sareng pindahkeun kana sampahSah dina Windows 10 sacara umum
CTRL + R (atanapi F5)Jandéla aktip deuiSah dina Windows 10 sacara umum
Ctrl + YMulangkeun parobihanSah dina Windows 10 sacara umum
CTRL + Jamparing katuhuMindahkeun kursor kana awal kecap salajengnaSah dina Windows 10 sacara umum
CTRL + Kénca panahMindahkeun kursor kana awal kecap sateuacannaSah dina Windows 10 sacara umum
CTRL + Jandéla panahMindahkeun kursor kana awal paragraf anu salajengnaSah dina Windows 10 sacara umum
Panah CTRL + UpMindahkeun kursor kana awal paragraf saméméhnaSah dina Windows 10 sacara umum
CTRL + Alt + TabAnggo kenop panah pikeun ngalih antara sadaya aplikasi kabukaSah dina Windows 10 sacara umum
Alt + Shift + tombol panahNalika grup atanapi gambar leutik disorot dina ménu ngamimitian atanapi mindahkeun éta arah anu ditunjukSah dina Windows 10 sacara umum
CTRL + Shift + tombol panahNalika gambar leutik disorot dina menu ngamimitian, pindahkeun kana gambar leutikna kanggo nyiptakeun polderSah dina Windows 10 sacara umum
Kenop panah CTRL +Ukur ukuran menu awal lamun dibukaSah dina Windows 10 sacara umum
Arah CTRL + arah +Pilih sababaraha item dina jandéla atanapi dina desktopSah dina Windows 10 sacara umum
CTRL + ShiftKalayan arah milih blok téksSah dina Windows 10 sacara umum
CTRL + EscBuka menu ngamimitianSah dina Windows 10 sacara umum
CTRL + Shift + EscBuka manajer tugasSah dina Windows 10 sacara umum
CTRL + ShiftNgarobih perenah keyboard upami sababaraha perenah keyboard ayaSah dina Windows 10 sacara umum
CTRL + Spasi barNgahurungkeun atanapi nganonaktipkeun Editor Metodeu Input Cina (IME)Sah dina Windows 10 sacara umum
Shift + F10Tampilkeun menu kontéks unsur anu dipilihSah dina Windows 10 sacara umum
Shift sareng konci panah mana waéPilih sababaraha item dina jandéla atanapi dina desktop, atanapi pilih téks dina hiji dokumenSah dina Windows 10 sacara umum
Shift + HapusPupus item nu dipilih tanpa ngalihkeun kana sampah heulaSah dina Windows 10 sacara umum
Jamparing katuhuBuka menu sabeulah katuhu, atanapi buka submenuSah dina Windows 10 sacara umum
Kénca panahBuka menu salajengna di kénca, atanapi tutup submenuSah dina Windows 10 sacara umum
KaburNgeureunkeun atanapi ngaganggu tugas ayeuna diteruskeunSah dina Windows 10 sacara umum
Nyitak ImpNgidinan nyandak layarSah dina Windows 10 sacara umum
Windows Buka menu ngamimitianSah dina Windows 10 sacara umum
Windows + kuring Gancang asup kana setélan WindowsSah dina Windows 10 sacara umum
Windows + L. Konci PCSah dina Windows 10 sacara umum
Jandéla + A Tampilkeun pusat iberSah dina Windows 10 sacara umum
Windows + E Tampilkeun panjelajah fileSah dina Windows 10 sacara umum
Windows + S Buka mesin pencari WindowsSah dina Windows 10 sacara umum
Windows + RPikeun ngalaksanakeun hiji perintahSah dina Windows 10 sacara umum
Windows + Shift + S Candak layar upami konci layar citak henteu jalanSah dina Windows 10 sacara umum
Jandéla kénca + katuhu atawa Windows Mindahkeun jandela kana hiji sisi atawa layar séjénKhusus pikeun gerak antara jandela
Jandéla Windows atanapi kaluhur atanapi kahandap Ngembangkeun atanapi ngirangan ukuran jandelaKhusus pikeun gerak antara jandela
Jandéla + M. Ngaleutikan sadaya jandélaKhusus pikeun gerak antara jandela
CTRL + N Buka jandela anyar aplikasi aktipKhusus pikeun gerak antara jandela
CTRL + W Tutup jandela aktipKhusus pikeun gerak antara jandela
Windows + DNgarobah kana aplikasi anu kabukaKhusus pikeun gerak antara jandela
Alt + F4 Tutup program aktifKhusus pikeun gerak antara jandela
CTRL + Shift + N Jieun polder anyarKhusus pikeun gerak antara jandela
F5 Eusi dina jandélaan deuiKhusus pikeun gerak antara jandela
F4Tampilkeun barang-barang dina daptar aktipKhusus pikeun kotak dialog
CTRL + TabPindah dina tabKhusus pikeun kotak dialog
CTRL + Shift + TabBalik tab deuiKhusus pikeun kotak dialog
CTRL + nomer antara 1 sareng 9Mindahkeun kana tab anu dipikaresep anjeunKhusus pikeun kotak dialog
tabulationKanggo mindahkeun pilihanKhusus pikeun kotak dialog
Shift + TabBalik deui dina pilihanKhusus pikeun kotak dialog
Huruf + ngagurat dinaLaksanakeun paréntah atanapi pilih pilihan anu dianggo nganggo surat ieuKhusus pikeun kotak dialog
Spasi barAktipkeun atanapi mareuman kotak centang upami pilihan aktip mangrupikeun kotak centangKhusus pikeun kotak dialog
Kaluar rohanganBuka folder tingkat luhur upami folder dipilih dina save atanapi buka dialogKhusus pikeun kotak dialog
Tombol panahPilih tombol upami pilihan aktip mangrupikeun sakumpulan tombol pilihanKhusus pikeun kotak dialog
Alt+DPilih bar alamatKhusus pikeun panjelajah file windows
Ctrl + EPilih wilayah teangKhusus pikeun panjelajah file windows
CTRL + F.Pilih wilayah teangKhusus pikeun panjelajah file windows
CTRL + NBuka jandela anyarKhusus pikeun panjelajah file windows
CTRL + WTutup jandela aktipKhusus pikeun panjelajah file windows
Roda gulung beurit CTRL +Ngarobih ukuran téks, perenah file sareng ikon folderKhusus pikeun panjelajah file windows
CTRL + Shift + ETampilkeun sadayana polder di luhur folder anu dipilihKhusus pikeun panjelajah file windows
CTRL + Shift + NJieun polderKhusus pikeun panjelajah file windows
Ver Num + asterisk (*)Tampilkeun sadaya sub-folder dina folder anu dipilihKhusus pikeun panjelajah file windows
Ver Num + tambah tanda (+)Tampilkeun eusi folder anu dipilihKhusus pikeun panjelajah file windows
Ver Num + dikurangan (-)Runtungkeun folder anu dipilihKhusus pikeun panjelajah file windows
Alt + PTampilkeun jandela tilikKhusus pikeun panjelajah file windows
Alt + LebetkeunBuka dialog sipat pikeun elemen anu dipilihKhusus pikeun panjelajah file windows
Yén panah + katuhuTampilkeun polder salajengnaKhusus pikeun panjelajah file windows
Jamparing Alt + UpNingali lokasi polderKhusus pikeun panjelajah file windows
Alt kénca panahTampilkeun polder saméméhnaKhusus pikeun panjelajah file windows
Kaluar rohanganTampilkeun polder saméméhnaKhusus pikeun panjelajah file windows
Jamparing katuhuTampilkeun pilihan anu ayeuna nalika diréduksi atanapi pilih sub-folder anu munggaranKhusus pikeun panjelajah file windows
Kénca panahNgurangan pilihan ayeuna upami ditambihan, atanapi pilih polder anu aya polderKhusus pikeun panjelajah file windows
ahirTampilkeun handapeun jandela aktipKhusus pikeun panjelajah file windows
mimitiTampilkeun luhureun jandela aktipKhusus pikeun panjelajah file windows
F11Ngahurungkeun atanapi ngirangan jandela aktipKhusus pikeun panjelajah file windows
Jandela kénca Windows +Togol jandela anu aktip di kéncaKhusus pikeun ngokolakeun jandela aktip
Jamparing katuhu Windows +Togolkeun jandela anu aktip di katuhuKhusus pikeun ngokolakeun jandela aktip
Jamparing Windows + UpToggél jandéla aktip ka luhur atanapi togél jandéla kana layar pinuhKhusus pikeun ngokolakeun jandela aktip
Jamparing Windows + DownTogol jandela di handapKhusus pikeun ngokolakeun jandela aktip
CTRL atanapi F5 + RJandéla aktip deuiKhusus pikeun ngokolakeun jandela aktip
F6Kotektak item layar dina jandela atawa dina desktopKhusus pikeun ngokolakeun jandela aktip
Alt + Spasi barBuka menu kontéks tina jandéla aktipKhusus pikeun ngokolakeun jandela aktip
F4Tampilkeun barang-barang dina daptar aktipKhusus pikeun ngokolakeun jandela aktip
CTRL + TabMindahkeun tabnaKhusus pikeun ngokolakeun jandela aktip
CTRL + Shift + Tab Balik tab deuiKhusus pikeun ngokolakeun jandela aktip
CTRL + nomer tina 1-9Buka tab anu ditangtoskeunKhusus pikeun ngokolakeun jandela aktip
tabPindah liwat pilihanKhusus pikeun ngokolakeun jandela aktip
Shift + TabBalik deui dina pilihanKhusus pikeun ngokolakeun jandela aktip
Huruf + ngagurat dina Laksanakeun paréntah atanapi pilih pilihan anu aya hubunganana sareng hurup ieuKhusus pikeun ngokolakeun jandela aktip
EspaceAktipkeun atanapi mareuman kotak centang upami pilihan aktip mangrupikeun kotak centangKhusus pikeun ngokolakeun jandela aktip
Kaluar rohanganBuka folder tingkat anu langkung tinggi upami folder dipilih dina dialog "save as" atanapi "open"Khusus pikeun ngokolakeun jandela aktip
Tombol panahPilih tombol upami pilihan aktip mangrupikeun sakumpulan tombol pilihanKhusus pikeun ngokolakeun jandela aktip
Windows+Qbuka Cortana, ngantosan paréntah sora anjeunPikeun nganggo Cortana
Windows + Skabuka Cortana, ngantosan paréntah anjeun anu ditulisPikeun nganggo Cortana
Windows + kuringmuka panel setelan Windows 10Pikeun nganggo Cortana
Jandéla + Amuka puseur bewara Windows 10Pikeun nganggo Cortana
Windows + Xmuka menu kontéks tombol StartPikeun nganggo Cortana
Windows atanapi CTRL + EscBuka menu ngamimitianKhusus pikeun menu ngamimitian
Windows + XBuka menu ngamimitian rusiahKhusus pikeun menu ngamimitian
Windows+TKotektak aplikasi dina taskbarKhusus pikeun menu ngamimitian
Windows + [Nomer]Buka aplikasi pinned dina posisi taskbarKhusus pikeun menu ngamimitian
Windows + Alt + nomer ti 1 ka 9Mibanda menu kontekstual tina aplikasi anu disemat dumasarkeun tempatna dina taskbarKhusus pikeun menu ngamimitian
Windows + DTampilkeun atanapi nyumputkeun desktopKhusus pikeun menu ngamimitian
Windows + CTRL + DNyiptakeun kantor virtual anu énggalKhusus ka kantor maya
Jandela + CTRL + Jiwa kéncaNapigasi di antara kantor anjeun ka kéncaKhusus ka kantor maya
Windows + CTRL + Jamparing katuhuNapigasi di antara kantor anjeun ka katuhuKhusus ka kantor maya
Windows + CTRL + F4Tutup desktop aktipKhusus ka kantor maya
Windows + TabNampilkeun sadaya tempat anjeun ogé sagala aplikasi kabukaKhusus ka kantor maya
CTRL + Windows sareng kénca atawa ka katuhuindit ti hiji kantor ka kantor sanésKhusus ka kantor maya
Roda gulung beurit CTRL + Zum asup dina kaca sareng ageungkeun ukuran hurupPikeun aksés
Windows sareng - atanapi +Ngidinan anjeun pikeun ngazum gelas anu gedenaPikeun aksés
Jandéla + CTRL + M.Buka setelan aksés aksés Windows 10Pikeun aksés
maca  Ngabersihan profil Facebook anjeun, ngartos pentingna jaringan sosial pikeun gambar Anjeun.