Nyitak Friendly, PDF & Email

Dina ahir kursus ieu, anjeun bakal tiasa:

  • Ngartos naon anu dipikabutuh pikeun pendidikan dasar komputer, dina tingkat:
    • Coding inpormasi, struktur sareng pangkalan data.
    • Basa program imperatif sareng gaduh visi saluareun.
    • Algoritma téoritis sareng operasional.
    • Arsitéktur mesin, sistem operasi, jaringan sareng mata pelajaran anu aya hubunganana
  • Pikeun mibanda, ngaliwatan eusi ieu, pangaweruh teoritis elmu komputer saluareun learning basajan tina programming.
  • Pikeun manggihan masalah jeung subjék utama elmu formal ieu consubstantial jeung kaca hareup téhnologis.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Sangu anu dibéré cuti henteu dicandak kusabab krisis kaséhatan diperpanjang