Nyitak Friendly, PDF & Email

Akustik aya di mana-mana dina kahirupan urang sapopoe sareng janten subyek perhatian. Naha anjeun hoyong mendakan dasar-dasar ku cara anu inovatif sareng pikaresepeun sareng panginten tiasa tangtangan?

Dijieun ku Universitas Le Mans, salaku bagian tina Le Mans Acoustique, MOOC "Dasar akustik: sora dina sakabéh nagara bagian na" dumasar kana program baccalaureate ilmiah resmi tur bisa dipaké salaku rojongan ku guru. Pamanggih dasar tina program bakal disebarkeun dina opat bab anu ngungkulan anggapan gelombang, frékuénsi, sampling, jsb.

MOOC ieu sanés MOOC dina sora. Sorana mangrupa dalih pikeun ngadeukeutan akustik.

Dina MOOC ieu, anjeun diajar ku ningali pidéo instruksional, ngarengsekeun latihan, ngalaksanakeun ékspérimén sareng ogé ningali jurnal MOOC mingguan. Pikeun ngajantenkeun MOOC pikaresepeun sareng pikaresepeun, kursusna bakal didasarkeun kana benang umum anu bakal diwangun dina diajar kumaha ngarobih sora anjeun sacara fisik atanapi digital.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Naha anjeun mikirkeun ngalatih karyawan anjeun salami jaman teu aktip?