Nyitak Friendly, PDF & Email

Detil kursus

Proyék anu langkung rumit, langkung kamungkinan anjeun peryogi bantosan panyadia sareng mitra luar. Diajar ngeunaan mésér proyék, prosés perencanaan, ngatur sareng ngaeksekusi mésér barang sareng jasa pikeun bisnis anjeun. Dina palatihan ieu, manajer proyék Bob McGannon ngabimbing anjeun ngalangkungan prosés pamésan proyék, ngabantosan anjeun naha leres upami pameseran cocog pikeun proyék anjeun, ngenalkeun anjeun kana cara mésér sareng ngajelaskeun sababaraha jinisna. kontrak pameseran, kalebet kontrak harga tetep, kontrak tambihan biaya, sareng kontrak waktos sareng matérial. Diajar kumaha rencana pameseran anjeun kalayan bijaksana sareng pilihan perencanaan ...

Pelatihan anu ditawarkeun dina Linkedin Learning mangrupikeun kualitas anu saé. Sababaraha diantarana ditawarkeun gratis saatos mayar. Janten upami hiji topik dipikaresep anjeun ulah ragu, anjeun moal hanjakal. Upami anjeun peryogi langkung, anjeun tiasa nyobian langganan 30 dinten gratis. Langsung saatos ngadaptar, batal pembaruan. Anjeun tiasa pastikeun yén anjeun moal ditagihkeun saatos sidang. Sareng sabulan anjeun gaduh kasempetan pikeun ngapdet diri dina seueur topik.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Ningkatkeun kaahlian éjahan anjeun