Nyitak Friendly, PDF & Email

Detil kursus

Kalayan Jean-Marc Pairraud, mendakan kumaha ngatur parobihan anu aya dina proyék naon waé. Dina kursus latihan ieu pikeun manajer sareng éksékutip, anjeun bakal diajar ngantisipasi parobihan, ogé mingpin sareng ngendalikeunana. Dina akhir latihan ieu, anjeun bakal tiasa ngawasa kaayaan parobihan ieu, sareng tim damel anjeun sareng sadaya palaku proyék.

Pelatihan anu ditawarkeun dina Linkedin Learning mangrupikeun kualitas anu saé. Sababaraha diantarana ditawarkeun gratis saatos mayar. Janten upami hiji topik dipikaresep anjeun ulah ragu, anjeun moal hanjakal. Upami anjeun peryogi langkung, anjeun tiasa nyobian langganan 30 dinten gratis. Langsung saatos ngadaptar, batal pembaruan. Anjeun tiasa pastikeun yén anjeun moal ditagihkeun saatos sidang. Sareng sabulan anjeun gaduh kasempetan pikeun ngapdet diri dina seueur topik.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Bantuan pikeun pembiayaan lisénsi nyetir pikeun nonoman