Nyitak Friendly, PDF & Email

Latihan ieu ditujukeun pikeun panongton anu hoyong kéngingkeun pangaweruh dasar nu ngatur aksi sosial dilaksanakeun ku otoritas lokal.

Ngartos kumaha tindakan sosial lahir sareng mekar; kumaha desentralisasi geus sagemblengna recomposed sektor ieu; kumaha dina taun 2000-an, undang-undang utama anu aya hubunganana sareng rupa-rupa séktor aksi sosial marengan parobahan sosial anu ageung, sapertos sepuh penduduk, massifikasi sareng heterogenitas masalah padamelan, transformasi unit kulawarga, munculna fenomena darurat sosial. , modifikasi tina nyokot kana akun ku otoritas publik tempat jalma.

Kumaha upheavals législatif utama lima taun ka tukang (hukum MAPTAM, hukum Notre) geus shaken up wewengkon tradisional kompetensi otoritas lokal; kumaha tungtungna, parobahan utama dina karya kiwari (globalisasi, digital, tanaga, transisi lingkungan, jsb) ngajak urang mikir ngeunaan transformasi aksi sosial: ieu tantangan seminar online ieu.

Éta ogé bakal narékahan pikeun ngajelaskeun mékanisme utama anu dianggo dina kawijakan umum ieu, ogé peran aktor.

maca  Tulis CV