Nyitak Friendly, PDF & Email

Detil kursus

Penting pisan pikeun manajemén proyék, komunikasi parantos mekar pisan dina sababaraha taun ka pengker. Dina kursus ieu, Jean-Marc Pairraud ngabahas saluran komunikasi anu béda sareng kasaluyuanna sareng pamangku kapentingan proyék anjeun. Anjeun bakal ningali alat anu béda anu ngamungkinkeun anjeun ngarobih pesen anu cocog diluyukeun sareng anu dituju. Anjeun bakal tiasa nempatkeun téknik anu bakal ngiringan strategi komunikasi anjeun anu sustainable sareng mekar.

Pelatihan anu ditawarkeun dina Linkedin Learning mangrupikeun kualitas anu saé. Sababaraha diantarana ditawarkeun gratis saatos mayar. Janten upami hiji topik dipikaresep anjeun ulah ragu, anjeun moal hanjakal. Upami anjeun peryogi langkung, anjeun tiasa nyobian langganan 30 dinten gratis. Langsung saatos ngadaptar, batal pembaruan. Anjeun tiasa pastikeun yén anjeun moal ditagihkeun saatos sidang. Sareng sabulan anjeun gaduh kasempetan pikeun ngapdet diri dina seueur topik.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Pencét kit - Peluncuran Kontrak Akad Nikah Pemuda