Nyitak Friendly, PDF & Email

Naon dumasar kana efisiensi bisnis? Tina kahayang anu tulus pikeun ngabantosan masalah. Dina palatihan ieu, Jeff Bloomfield, urut manajer senior di Genentech sareng pangadeg Braintrust, ngécéskeun kunaon sareng kumaha para salespeople pangsaéna diajar nempatkeun diri dina sapatu para nasabah. Éta nawiskeun strategi pikeun mikawanoh sareng ngartos kabutuhan palanggan anjeun, ogé nampilkeun produk atanapi jasa anjeun salaku solusi pikeun masalahna. Jeff Bloomfield ogé ngajalankeun anjeun ngeunaan cara ngaidentipikasi cacad dina prosés bisnis anjeun atanapi ngadamel anu énggal.

Latihan anu ditawarkeun dina Linkedin Learning kualitasna alus teuing. Sababaraha di antarana ditawarkeun haratis sarta tanpa pendaptaran sanggeus geus dibayar. Janten upami subjek dipikaresep ku anjeun, tong ragu, anjeun moal kuciwa.

Upami anjeun peryogi langkung seueur, anjeun tiasa nyobian langganan 30 dinten gratis. Langsung saatos ngadaptar, batalkeun pembaharuan. Ieu kanggo anjeun kapastian henteu ditagihkeun saatos periode percobaan. Kalayan sabulan anjeun gaduh kasempetan pikeun ngapdet diri dina seueur topik.

Perhatosan: latihan ieu kedahna mayar deui dina 30/06/2022

Nuluykeun maca artikel dina situs aslina →

 

maca  Tantangan téhnologis kota pinter partisipatif