Nyitak Friendly, PDF & Email

Detil kursus

Dina palatihan ieu, ditujukeun pikeun ahli manajemén proyék sareng manajer anu sanés anu kedah ngendalikeun biaya na, Bob McGannon, Project Management Expert (PMP®), ngajelaskeun kumaha netepkeun anggaran anu mantep dumasar kana struktur ngarecahna proyek. proyék. Anjeun bakal tiasa dianggo sareng standar pikeun biaya sareng ngémutan hubungan antara modal sareng biaya operasi. Anjeun teras bakal ningali kumaha nyetél, ngatur sareng ngawaskeun anggaran, ogé sababaraha naséhat ti lapangan dumasar kana proyék nyata. Anjeun ogé bakal diajar tip praktis pikeun néwak overruns anggaran sareng ngatur parobahan lingkup.

Pelatihan anu ditawarkeun dina Linkedin Learning mangrupikeun kualitas anu saé. Sababaraha diantarana ditawarkeun gratis saatos mayar. Janten upami hiji topik dipikaresep anjeun ulah ragu, anjeun moal hanjakal. Upami anjeun peryogi langkung, anjeun tiasa nyobian langganan 30 dinten gratis. Langsung saatos ngadaptar, batal pembaruan. Anjeun tiasa pastikeun yén anjeun moal ditagihkeun saatos sidang. Sareng sabulan anjeun gaduh kasempetan pikeun ngapdet diri dina seueur topik.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Tempat naon anu dijajah Francophonie di dunya di 2021?