Nyitak Friendly, PDF & Email

Pendekatan kualitas dina lingkungan proyek diintegrasikeun kana sadaya prosés perusahaan. Dina kursus ieu khusus pikeun manajer proyek, manajer sareng pengusaha QSE, anjeun bakal ngungkulan masalah ngeunaan pendekatan kualitas, sareng anjeun bakal diajar penilaian, kontrol sareng manajemén na. Kalayan Jean-Marc Pairraud, anjeun ogé bakal diajar ngatur masalah, sahingga anjeun bakal ngagaduhan alat sareng metode anu ngamungkinkeun anjeun ngaitkeun kualitas permanén sareng proyek anjeun.

Pelatihan anu ditawarkeun dina Linkedin Learning mangrupikeun kualitas anu saé. Sababaraha diantarana ditawarkeun gratis saatos mayar. Janten upami hiji topik dipikaresep anjeun ulah ragu, anjeun moal hanjakal. Upami anjeun peryogi langkung, anjeun tiasa nyobian langganan 30 dinten gratis. Langsung saatos ngadaptar, batal pembaruan. Anjeun tiasa pastikeun yén anjeun moal ditagihkeun saatos sidang. Sareng sabulan anjeun gaduh kasempetan pikeun ngapdet diri dina seueur topik.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Kontrak pagawean nonoman: parentah pikeun pamakéan