Nyitak Friendly, PDF & Email

Detil kursus

Naha manajer proyek tiasa épisién sareng adil, tanpa tumut kana sababaraha patarosan étika? Palatih Bob McGannon, panulis, wirausaha sareng konsultan anu langkung ti 25 taun pangalaman dina manajemén proyék, nampilkeun kumaha netepkeun sareng nerapkeun nilai étika anjeun salami siklus hirup proyék. Éta ngajelaskeun aturan anu kedah dituturkeun sareng résiko anu dicegahna pikeun ngawujudkeun poténsi anjeun salaku manajer proyék, numutkeun kriteria anu ditetepkeun ku Project Management Institute (PMI).

Pelatihan anu ditawarkeun dina Linkedin Learning mangrupikeun kualitas anu saé. Sababaraha diantarana ditawarkeun gratis saatos mayar. Janten upami hiji topik dipikaresep anjeun ulah ragu, anjeun moal hanjakal. Upami anjeun peryogi langkung, anjeun tiasa nyobian langganan 30 dinten gratis. Langsung saatos ngadaptar, batal pembaruan. Anjeun tiasa pastikeun yén anjeun moal ditagihkeun saatos sidang. Sareng sabulan anjeun gaduh kasempetan pikeun ngapdet diri dina seueur topik.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Usaha anjeun dina Piloting Otomatis nganggo CLICKFUNNELS