Nyitak Friendly, PDF & Email

Detil kursus

Naha manajer proyék tiasa efektif sareng adil, tanpa merhatikeun sababaraha patarosan etika? Pelatih Bob McGannon, panulis, pangusaha sareng konsultan anu gaduh pangalaman langkung ti 25 taun dina manajemén proyék, nampilkeun kumaha netepkeun sareng nerapkeun nilai etika anjeun salami siklus kahirupan proyék anjeun. Éta ngajelaskeun aturan anu kedah diturutan sareng résiko anu kedah dihindari pikeun ngawujudkeun poténsi anjeun salaku manajer proyék, dumasar kana kriteria anu ditetepkeun ku Project Management Institute (PMI).

Pelatihan anu ditawarkeun dina Linkedin Learning mangrupikeun kualitas anu saé. Sababaraha diantarana ditawarkeun gratis saatos mayar. Janten upami hiji topik dipikaresep anjeun ulah ragu, anjeun moal hanjakal. Upami anjeun peryogi langkung, anjeun tiasa nyobian langganan 30 dinten gratis. Langsung saatos ngadaptar, batal pembaruan. Anjeun tiasa pastikeun yén anjeun moal ditagihkeun saatos sidang. Sareng sabulan anjeun gaduh kasempetan pikeun ngapdet diri dina seueur topik.

Nuluykeun maca artikel dina situs aslina →

maca  Itungan indéks kasetaraan propésional: naha aya spésifisitas pikeun UES?