Nyitak Friendly, PDF & Email

Tujuan tina MOOC ieu ngan saukur ngungkulan anggapan dasar ngeunaan prosedur kriminal.

Urang bade leumpang jeung sidang kriminal ku fokus dina cara nu nyinggung nu nyatet, palaku maranéhanana ditéang, bukti mungkin kasalahan maranéhanana dikumpulkeun, ahirna aturan nu ngatur gugatan maranéhanana jeung judgment maranéhanana.

Ieu bakal ngakibatkeun urang pikeun diajar peran jasa panalungtikan sarta kerangka hukum interventions maranéhanana, otoritas yudisial di handapeun otoritas maranéhna meta, tempat jeung hak masing-masing pihak pikeun prosedur.

Urang lajeng bakal ningali kumaha pangadilan diatur sarta tempat bukti dina sidang.

Urang bakal mimitian ti prinsip utama nu struktur prosedur kriminal jeung, salaku urang ngamekarkeun, urang bakal Huni dina jumlah nu tangtu téma, mindeng mistreated lamun maranéhanana disebutkeun dina media: resép, hak pertahanan, anggapan Innocence, tahanan pulisi, dmana intim, cek identitas, ditahan pra-sidang, jeung sajabana….

maca  Proyék transisi propésional - transisi CPF Profesional