Nyitak Friendly, PDF & Email

Detil kursus

Henteu aya anu tiasa dihontal tanpa kasusah. Tangtosna, tapi résiko anu teu diurus ngalambatkeun anjeun atanapi malah nyegah anjeun tina ngahontal tujuan proyék anjeun. Dina palatihan ieu, Bob McGannon, panulis sareng manajer proyék, ngajarkeun anjeun pikeun ngantisipasi, meunteun sareng ngatur résiko anu aya hubunganana sareng proyék anjeun, ageung atanapi alit. Pilarian kumaha ngukur kasabaran résiko pamangku kapentingan anjeun, ngamekarkeun rencana résiko sareng ngadaptar, atanapi mastikeun kontinuitas proyék.

Pelatihan anu ditawarkeun dina Linkedin Learning mangrupikeun kualitas anu saé. Sababaraha diantarana ditawarkeun gratis saatos mayar. Janten upami hiji topik dipikaresep anjeun ulah ragu, anjeun moal hanjakal. Upami anjeun peryogi langkung, anjeun tiasa nyobian langganan 30 dinten gratis. Langsung saatos ngadaptar, batal pembaruan. Anjeun tiasa pastikeun yén anjeun moal ditagihkeun saatos sidang. Sareng sabulan anjeun gaduh kasempetan pikeun ngapdet diri dina seueur topik.

Nuluykeun maca artikel dina situs aslina →

maca  3 Plugins Chrome pikeun Tumuh Usaha Anjeun