Nyitak Friendly, PDF & Email

Dasbor dina Excel mangrupikeun topik anu penting. Kuring pamula, naha kuring tiasa leres-leres ngamimitian nyieun dasbor? Sabaraha lami waktosna? Naon indikator monitoring pikeun ngahijikeun? Dumasar kana conto pidéo praktis. Sareng tanpa kedah émut sajumlah formula. Atanapi ngamimitian kursus latihan basa VBA 10 jam. Anjeun tiasa sacara gampil gaduh dasbor anu saé dina waktos tilu atanapi opat jam. Éta sadayana gumantung kana kualitas grafis anu anjeun hoyong pasihkeun dina méja anjeun. Upami anjeun ngarencanakeun pikeun nyetak éta ngadistribusikaeun ka kolega Anjeun. Langkung saé fokus kana aspék-aspék tangtu sareng kaétang 15 jam anu saé. Sareng leres! setan aya dina detil.

Dashboard pikeun kabutuhan anu khusus

Sateuacan anjeun asup kana bagian téknis. Mimiti anjeun kedah pastikeun yén dasbor anjeun nyumponan kabutuhan anu sajati. Bayangkeun kolega anjeun sareng anjeun di ruang rapat. Anjeun masang dasbor anyar anjeun dina layar raksasa. Sarta éta leres nyandak anjeun dua bulan. Hiji ngagaduhan pangaruh anu aya di kabina hiji rokét. Atanapi rada di ruangan krisis pabrik bénsin. Taya anu ngarti. Tapi urang tingali contona yén jumlah mobil parkir di tempat parkir kaasup. Éta bener penting pikeun nangtukeun inpormasi anu niléyna nilai anu kedah dieusian. Entong runtah waktosna. Jauhkeun ngaganggu kolega anjeun sareng alat pelacak anu teu aya gunana.

maca  Excel Bagian-boosting Produktivitas Tips anjeun

Conto anu ditunjuk ku indikasi monitoring

Pasti unggal dashboard kedah pakait sareng kaayaan anu tangtu. Tapi jalur lega tiasa ditarik. Sacara umum urang milari gaduh gambaran grafik ngeunaan hiji inventaris. Dasbor ngamungkinkeun anjeun pikeun gancang ngajawab sababaraha patarosan.

  • Naha target jualan, mingguan, bulanan, taunan, kahontal?
  • Naon tingkat saham kami? Ngarobih ku produk, ku rujukan.
  • Naon anu ditungtut pikeun ngolah sengketa, naon tingkat résolusi masalah customer?
  • Iraha urang bakal nyanghareupan puncak dina kagiatan? Sakumaha seueur jalma tambahan anu diperyogikeun pikeun nguatkeun tim?
  • Dimana kamajuan ieu atanapi proyék éta?

Kalayan dasbor anu relevan dina pembuangan anjeun. Dina glance, anjeun tiasa gaduh jawaban kana sakabeh seri patarosan ngeunaan jinis ieu.

Naha dasbor kuring kedah gaduh bentuk anu khusus?

Henteu pisan, sanaos dina praktékna aranjeunna sadayana sami-sami. Anjeun jelas tiasa kabisa pikeun ngalakukeun naon anu anjeun pikahoyong. Di lingkungan profésional. Kuring mamatahan anjeun tetep caket sareng naon anu anjeun tingali anu mana waé. Dua, tilu grafik, hiji tolok. Menu anu ngamungkinkeun pamaké pikeun ngeusian tokoh. Sareng naha henteu latar rada langkung canggih tibatan biasa. Tapi henteu langkung jauh.

Ayeuna angkat latihan sareng janten guru dasbor dina Excel

Dina unggal palatihan-Na anjeun bakal ngabantosan dina nyiptakeun dasbor. Sadaya anjeun kedah lakukeun nyaéta tuturkeun pituduh na. Sababaraha modifikasi leutik anu aya hubunganana sareng kagiatan khusus anjeun. Sareng voila. Ulah nyerah dina kasusah kahijina. Mimitian deui upami anjeun moal nyandak pangaruh anu dipikahoyong dina pertama kalina. Sareng anjeun bakal ningali, éta tungtungna bakal didamel. Tapi dina kaayaan darurat aya qsababaraha lukisan gratis parantos siap.

maca  Kaahlian konci pikeun ngembangkeun di kantor

Semoga sukses dina kasuksésan proyék anjeun ...