Nyitak Friendly, PDF & Email

Janten pangguna Excel Power pikeun nyusun data

Anjeun bakal diajar ngawasaan fungsi canggih:

- Pormat, milah

- Organisasi data atah

- Pormat kaayaan

- Operator logika IF, AND, OR

- Fungsi milarian Milarian, Milarian, STXT

- Nyiptakeun fungsi pribadi sareng VBA

- Penguasaan tabel silang dinamis ...

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  29 Juni 2020 Seragam nawiskeun rencana pamulihan ka anggotana Pikeun ngadukung anjeun dina neraskeun kagiatan anjeun, Seragam parantos ngagerakkeun pikeun ngadukung program diajar-kerja sareng ngungkulan krisis.