Nyitak Friendly, PDF & Email

Dina ahir kursus ieu, anjeun bakal tiasa:

  • Identipikasi rupa-rupa aspék tina anggapan daya tarik wilayah,
  • Identipikasi tantanganna,
  • Nyaho alat sareng levers tindakan.

Kursus ieu ditujukeun pikeun nampilkeun rupa-rupa anggapan ngeunaan daya tarik wilayah, masalah anu dibangkitkeun ogé alat-alat sareng pengungkit pikeun tindakan konkrit anu tiasa ngabales aranjeunna. Daya tarik sareng pamasaran wilayah mangrupikeun téma strategis pikeun aktor wilayah anu profesionalisasina kami hoyong dukung.

MOOC ieu nargétkeun profésional pangwangunan ékonomi dina struktur béda: pangwangunan ékonomi, pariwisata, agénsi inovasi, agénsi tata kota, klaster daya saing jeung taman téhnologi, CCI, jasa ékonomi, daya tarik jeung komunitas internasional, konsultan jeung agénsi komunikasi specializing di wewengkon pamasaran / daya tarik, hareup. professional dina pangwangunan ékonomi: EM Normandie, Grenoble Alpes Universitas, IAE de Pau, IAE de Poitiers, Élmu-Po, sakola tata kota jeung institutes, jsb.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Wangun interaktif dina Word