Diajar basa Rusia tiasa nyayogikeun anjeun kasempetan anu pikaresepeun. Pasar Rusia ogé pasar Cina ageung. Upami anjeun ngalakukeun naon anu diperyogikeun pikeun nyarios basa Rusia. Aya kasempetan anu saé yén ieu bakal mangaruhan kana karir anjeun. Abjad Sirilik henteu kahartos ku seueur jalma. Upami anjeun, nalika aya kasempetan. Anjeun anu nampi klien Rusia. sakedik sareng aranjeunna nalika anjeunna nganjang ka toko, atanapi anu ngahubungi aranjeunna ku telepon ku paménta kang Oki. Jelas yén ieu bakal nambihan nalika ngobrolkeun ngeunaan kenaikan. Utamana kusabab usaha anu diperyogikeun langkung kirang penting tibatan hiji ngabayangkeun.

Sumber pikeun diajar basa Rusia gratis

masterrussian

Situs ieu nyalira kedah cekap pikeun anjeun. Saha waé anu resep diajar basa Rusia. Milari sadayana anu diperyogikeun dina Masterussian. Anu leres atanapi anu leres, milari bahan gratis sareng kualitas pikeun diajar diri. Anjeun bakal ningali sadaya anu diperyogikeun. Kosairan, grammar, konjugasi malah kamus kamus. Tanpa ngaleungitkeun seueur inpormasi ngeunaan budaya Rusia sareng seni hirup.

Sapopoé Rusia

Situs anu parantos nawiskeun pelajaran Rusia salami 10 taun ayeuna. Teu aya kirang ti 300 pelajaran anu ngantosan anjeun dina sadaya daérah. Sadaya eusi dibagi ku tingkat. Pamula leres, pamula, panengah sareng tingkat lanjut. Tés tata basa sareng kosakata ditawarkeun. Cara anu saé pikeun terang dimana anjeun leres-leres. Anjeun ogé ngagaduhan kamungkinan pikeun latihan sareng diktat audio. Teras tangtosna pikeun diajar seueur frasa standar. Eusi euyeub sareng rupa-rupa anu bakal ngamungkinkeun anjeun gancang diajar basa Rusia.

maca  The Guide Pikeun The Best Sumberdaya Diajar Spanyol

Russky.info

Upami anjeun merencanakeun damel sareng netep di Rusia. Russkyinfo bakal ngajawab kabéh patarosan praktis. Ieu sakedik inpormasi anu dipikanyaho. Tapi seuseueurna pagawe imigran di daérah Éropa. Dupi panyatur Rusia. Tujuan tina desainer situs. Medarkeun diajar basa ieu. Aranjeunna nawiskeun ngaleuyah sareng macem, eusi ampir lengkep. Hiji set kursus pikeun pamula dugi ka kursus khusus dina usaha Rusia. Loba alat multimedia anu ditawarkeun kualitas pisan. Sapuluh mitra sumebar ka tilu nagara. Gawé bareng sareng ngawujudkeun eusi situs ieu. Proyék dibiayaan sareng dirojong ku Uni Éropa. Maké kauntungan, éta gratis.

Gampang Rusia

Situs anu pikaresep upami anjeun pemula sareng gaduh sakedik waktos. Dasar-dasar basa Rusia diajarkeun di dinya. Sawaréh berkat pelajaran pondok anu dibarengan ku rékaman audio. Latihan gampang ogé ditawarkeun. Klasifikasi kursus dibasajankeun pemula A1-A2 dugi ka B1-B2 panengah. Anjeun bakal diajar abjad Rusia sareng neraskeun langkah demi langkah. Nganti kekecapan Rusia anu dianggo di séktor perbankan. Atanapi téma anu sanés sapertos maén bal, silaturahim sareng kulawarga. Dua alat gratis anu praktis pisan ogé ditawarkeun. Kibor Sirilik sareng lafal kecap.

Situs wéb Serge

Situs anu bakal ngahémat anjeun waktos anu pikaresepeun. Upami anjeun resep kana diajar basa. Metode diajar tradisional. Dina situs ieu, desainer anu ngagaduhan CV anu ageung pikeun ngajar Rusia. Ngumpulkeun sadaya sumber dipikabutuh pikeun diajar anu serius sareng jero. Palajaran nuturkeun hiji kamajuan akademik. Ku alatan éta, kursus-kursus kedah ditaliti dina raraga. Di résiko henteu ngartos sadayana sareng leungit. Dina tingkat penguasaan basa anu tangtu, anjeun tiasa latihan dina téks anu diusulkeun ku guru anu disertakeun dina basa Rusia.

maca  Diajar basa asing online: palatihan gratis

The Rusia nganggo Rusia

Saluran YouTube kalayan 66 palanggan. Dasar-dasar basa Rusia aya dina 000 video anu kualitasna saé pisan. Dina laju 25 menit sapoé. Anjeun gaduh kasempetan pikeun gancang ngasimilasi unsur-unsur penting basa Rusia. Guru na nyaéta dirina Rusia. Detil penting pikeun patarosan ngeunaan lafal sareng aksen. Kanggo sésana nyaéta ngeunaan diajar ngitung, ngenalkeun diri. Pondokna, rangkéan pidéo pondok anu gampang nyerep. Titik awal pikeun ngabiasakeun diri ku basa Rusia.

Sareng pilem sareng subtitle Perancis

https://www.youtube.com/watch?v=Ro_Erhb6Ia8 : Anu teu cocog. (2011)

https://www.youtube.com/channel/UCgg0RQHAhwkrfpLr9X2Numg/playlists : Dapur, usum 1 sareng 2 lengkep. Usum ka 3 dina prosés.

https://www.youtube.com/watch?v=DjHTWMP_T1U&list=PLOWC5Y01WtC-piPVdL5bNyhst2KeGn7FR&index=10 : Jalan ka Berlin (2015)

Anjeun tiasa mendakan séri anu anyar dina YouTube. Tapi pikeun subtitle anjeun kedah netepkeun kana versi otomatis. Éta masih cara anu hadé pikeun neuleumkeun diri dina budaya Rusia.

Metode favorit kuring pikeun diajar Rusia

Pribadi pikeun diajar dasar tina basa naon waé. Kuring salawasna nganggo metodeu anu sami. Abdi nyandak pidéo sareng kosakata dasar. Teras abdi henteu naroskeun patarosan kuring. Kuring ngadangukeun éta sababaraha kali sakumaha perlu. Sakali kuring tiasa ngajantenkeun sorangan kaharti. Abdi museurkeun sésana. Kuring geus teu loba teuing waktos di jaman baheula nganggo grammar sareng konjugasi. Di dunya damel. Hubungan anjeun bakal ngahampura anjeun tina kasalahan ieu. Ti ayeuna, tangtosna, nalika anjeun kamungkinan ngajantenkeun sorangan. Nalika kuring nyarios anjeunna bakal ngahampura anjeun pikeun kasalahan anjeun. Anjeun tetep kedah lucid. Upami anjeun nuju sakuduna dwibahasa, éta henteu badé ngalakukeun éta. Anjeun meureun resep pidéo di handapeun tulisan. Upami anjeun hoyong hasil gancang. Kuring yakin bakal mangpaat pisan ka anjeun.

maca  Diajar basa asing gampang: palatihan gratis