Nyitak Friendly, PDF & Email

Anjeun gaduh komputer, hoyong diajar kode sareng sadayana atanapi sawaréh pemula di lapangan; anjeun murid, guru atawa ngan batur anu ngarasa pangjurung atawa kudu diajar programming dasar; kursus ieu migunakeun Python 3 salaku konci pikeun muka konci panto pangaweruh komputer ieu.

Kursus ieu berorientasi kana prakték, sareng nawiskeun bahan anu seueur pikeun nutupan diajar program dasar, di hiji sisi ku nunjukkeun sareng ngajelaskeun konsép berkat seueur kapsul vidéo pondok sareng panjelasan saderhana, sareng di sisi sanésna dimimitian ku naroskeun anjeun nempatkeun ieu. konsep dipraktékkeun heula ku cara dipandu terus mandiri. Sababaraha kuis, proyék individu, sareng seueur latihan anu kedah dilakukeun sareng divalidasi sacara otomatis nganggo alat UpyLaB kami anu diintegrasikeun kana kursus, ngamungkinkeun anjeun ngagosok teras validasi diajar anjeun.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Kiriman, Ringkesan sareng Nomer dina Word